Rasvanerotin hinta

Helppo asentaa ja tyhjentää ! Viranomaisten jätevesipäästöjä koskevat määräykset kiristyvät jatkuvasti. Testissä rasvan- erottimen tulee . Kuvaus RASVANEROTIN Malli No. D- D- D- D- DSiivilän tilavuus. Kotelon materiaali: Kiillotettu RST 304.


Moottori: W, 2V, Hz, termisesti suojattu. Tukkeutuuko viemärinne rasvoista ja öljyistä? Muotoilussa asennettavuuteen on kiinnitetty erityistä huomiota. Tasainen pohja helpottaa asennusta ja tuote on itseankkuroituva.


Valmistusmateriaali on rotaatiovalettua PE-muovia. MIRE GREASE - rasvanerotin (sisäasennusmalli). Sisäasennusmallisessa rasvanerottimessa käsitellään pienien anniskelupaikkojen kuten, ravintoloiden, pizzerioiden, kebabravintoloiden tms. Laite tuhoaa tehokkaasti rasvan käsiteltävistä jätevesistä ja estää luotettavasti rasvan pääsyn . Laskelmien tuloksena saadaan erottimen nimelliskoko (NS). Wavin-Labkon uusi EuroREK NSSL on ulkoasuaan myöten loppuun asti viimeistelty rasvanerotin.


Erotin on kevyt ja kapea linjoiltaan, ja sen ssennus sujuu nopeasti, kun erotin mahtuu hyvin oviaukoista ja on liikuteltavissa kahden miehen käsivoimin. Huutokaupan tyyppi: Normaali huutokauppa. Voittava tarjoaja: Myyjän sijainti: Helsinki. Aikaa jäljellä: Kohde on suljettu.


Korkein huuto: : 7€. Toimitus: Nouto, Ei toimituskuluja. Nopeasti kotiin toimitettuna. STOPGREASE- rasvanerottimet. AUTOMAATTINEN RASVANEROTIN.


Rasvanerottimia käytetään erottamaan. TUKKEUTUUKO VIEMÄRINNE RASVOISTA JA ÖLJYISTÄ? RASVAROOPE POISTAA RASVAT JA ÖLJYT VIEMÄRIVEDESTÄ. LAITTEELLA ON CE-MERKINTÄ.


Rasvapitoinen vesi muodostaa todellisen ongelmn viemärijärjestelmän toiminnan kannalta. Rasva ja öljy kerääntyvät yhdessä muiden jätteiden kanssa putkien sisäseinämiin, mikä voi aiheuttaa korroosiota, tukoksia ja epämiellyttävää hajua. ACO Nordicilla on laaja erotinvalikoima, joka mahdollistaa . LIPUMAX G maahanasennettava, lujitemuovinen rasvanerotin.


Isommat, nimelliskoon NS15–NSrasvanerottimet valmistetaan lujitemuovista. Ne asennetaan yleensä maan alle. Lujitemuovin lämmönkesto on normaalisti 50. C, mutta tarvittaessa voidaan valmistaa malleja, joiden jatkuva . Nämä mitta- ja hälytinlaitteistot on myös kehitetty ja valmistettu Wavin- Labkossa. Hälytintieto voidaan haluttaessa johtaa edelleen Labcom-tiedonsiirtoyksikön välityksellä tyhjentäjälle.


Varmat tuotteet moniin sovelluksiin EuroREK- rasvanerottimet ovat toimintavarmoja, sillä ne eivät sisällä lainkaan liikkuvia . GA-rasvanerottimen hälytin kaivon rasvatilan valvontaan. GA-on kaksikanavainen hälytin, joka hälyttää rasvan varastotilan täyttymisestä sekä mahdollisesta padotuksesta rasvanerottimessa. Laite hälyttää, kun rasvanerotinkaivo on aika tyhjentää, mikä estää vahingollisten rasvapäästöjen pääsyn viemäriverkkoon.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Aurinkokellon suunta

Lattiakaivon tiivisteen vaihto

Spinaalistenoosi leikkaus riskit