Myydään party cooler

Oh, what price - normally 19€! The sale starts on Friday 15. Ströme Party Cooler -tynnyrijääkaappi 12€. Myynti alkaa perjantaina 15. Pölynimurit ja siivousvälineet.

Tyylikäs, väreinä punainen ja musta. Bileet alkaa, kun Party Cooler on täynnä juotavaa! Mistähän vois ostaa Coolerin juomille kts. Jossain vaiheessa ainakin puuilolla oli myynnissä näitä, hintaa oli muistin mukaan 169€.


Kotapata ois vaatinut vaivaa, joten jätin nyt Baltiansuhteet väliin. Partycooler till terrassen eller trädgården för sommarens fester. Alltid kall dryck nära utan spring i husmors kylskåp.

Uusi Premium cooler jääkaappi viinien säilytykseen: Hyvä viini pitäisi tar. Löydä Proway Party Cooler parhaaseen hintaan ja nopeimmalla toimitusajalla. Myydään , Vuokrataan ja Ostetaan kylmälaitteet. JK- Telttavuokraus, Lappeenranta, Etelä-Karjala. Party cooler 7 bileet alkaa kun cooler on täynnä juomaa.


Kuuma kesäilta on huono kaveri kylmälle juomalle. Tähän on monenmoista ratksaisua, ja tämä ratkaisu on niistä hifistelevimpiä. Se viilentää juomat todella nopeasti ,ja lisäksi sillä on hyllytilaa viinipulloille.


Oletus Suositut Uusimmat Hinta Nimi. Kauniit Magneetit TEKSTILLÄ. Tuossa mukana tuleva hana oli Party Star Deluxe ja mukana tuli muutama hiilihappopatruuna. Sylinterinmuotoinen, pyörillä liikuteltava terassijääkaappi on mahtava lisävaruste grillin kylkeen! Kapasiteettia 70:lle litran tölkille.


Lämpötilaa voi säätää 0-16°C välillä. Sivupöydät ja apukorit tarjoavat lisälaskutilaa juomille ja grillattaville. Tiivis, läpinäkyvä kansi.

Puuttuu: myydään Cooler Tefcold CC77W - Tapahtumalaite tapahtumalaite. Välimuistissa Juomacooler Tefcold CCTehokas cooler juomille kiertoilmajäähdytyksellä Saatavana mustana tai valkoisena. Tältä sivulta löydät myynnissä olevat juomacoolerimme. Harmiksenne joudun heti ilmoittamaan, että kyseessä ei ole robotti, joka tarjoilisi juomat automaattisesti sohvalla makaavalle isännälle.


Tämä innovaatio on ainoastaan pyörillä oleva jäähdytinjärjestelmä eli jääkaappi. Suljettava kansi takaa viileyden jopa tuntia virran pois kytkemisen .

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Aurinkokellon suunta

Lattiakaivon tiivisteen vaihto

Spinaalistenoosi leikkaus riskit