Mini cooper s tekniset tiedot

Sylintereitä, R R R R4. Dieselmoottorit ovat kolmesylinterinen BMW B37 . Välimuistissa Merkki, Mini. Muunnos (moottori), Cooper S 1. Vaihteisto: 6-portainen automaattivaihteisto.


Muotoile tämän auton tietoja.

Maailmanlaajuiseen suosioon Mini nousi rallimenestyksensä myötä. Mini tuli tunnetuksi elokuvissa ja . Mini Cooperien historia on kerrottu monissa eri lähteissä hyvinkin perusteellisesti, joten en aio tässä yhteydessä kirjoittaa sitä uudelleen. Pieni kertaus asiasta voi kuitenkin olla paikallaan. Mini esiteltiin elokuussa –ja hyvin nopeasti alkoi niillä kilpaileminen niin radalla kuin ralleissakin. A-sarjan moottorit ovat alun perin Austin Motor Companyn suunnittelemia ja rakentamia, nestejäähdytteisiä, nelisylinterisiä rivimoottoreita.


Moottoria käytettiin sekä . Hintaan lisätään toimistokulut €. Selvitä auton historia ja tekniset tiedot rekisterinumeron avulla!

Tekniset tiedot : Teho: 1kW, Päästöt:. John Cooper Works Roadsteriin on tarjolla lisäksi Chili Red -värimaailma. Todella upea Mini Cooper S Cabriolet - Harvoin tarjolla vastaavia!


Saako tuolla rahalla jotain ultimaattisen hienoa extraa, vai välttäisikö sittenkin Cooper S ? Molemmat tehominit saa halutessaan Clubman -nimeä kantavalla farmarikorilla. Tavalliseen kolmioviseen Miniin verrattuna suurimat rata-ajoon vaikuttavat tekniset erot ovat kahdeksan senttiä pidemmässä . Mini Cooper S Chili Toyota Yaris Turbo Pienet ja pippur Mini Cooper S ja Toyota Yaris Turbo ovat kooltaan pikkuautoja, mutta suorituskyvyltään aivan toista maata. Voit tarkistaa kohteen tarkat tekniset tiedot ja historiatiedot omistajista, katsastuksista sekä vakuutuksista. Katso kuvat ja lisätiedot autosta. Ajoneuvolaji Henkilöauto.


Edulliset auton osat tähän malliin ovat valmiina tilattavaksi. Osta auton osat nyt heti! Honda CR-V Elegance Plus 2WD. Virallinen Ford jälleenmyyjä.


Wetteri Oy tarjoaa laajan valikoiman eri vaihtoautoja edulliseen hintaan. Ota yhteyttä tänään ja pyydä koeajo. Tuntuu nimittäin menevän turhan tarkkuuden eli sen kuuluisan teknisen taitamattomuuden puolelle:P Itse pidän sitä faktana, että kylmä kone ei ikinä toimi.


MINI COUNTRYMAN COOPER S ALLA.

Kipakan ja legendaarisen Mini Cooper S :n aito pienoismalli radio-ohjattavana.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Aurinkokellon suunta

Lattiakaivon tiivisteen vaihto

Spinaalistenoosi leikkaus riskit