Liimattavat strassit

Meiltä löydät laajan valikoiman tanssikenkiä ja tanssivaatteita. Tervetuloa myymäläämme tai tilaa suoraan kotiisi. Alemana Dance Center - Swarovskin liimattavat strassit suoraan varastosta. Kirkas, Meripihka, Punainen, Vaaleanpunainen.


Lila, Vaaleansininen, Sininen, Vaaleanvihreä. Tekstiililiima Gütermann HT2. Lajitelma eri sävyisiä ja kokoisia liimattavia strasseja. Tuote tilapäisesti loppu.


Kirjaimellisesti STRASSIT ovat lasista valmistetut keinotekoiset jalokivet. Strassit kiinnitetään liimaamalla tai strassinkiinnikkeellä. Usein STRASSIT -sanan sijalle käytetään nimetystä SWAROVSKI KRISTALLIT. STRASSIT -jaksossa te löydätte ei ainoastaan lasista valmistettuja tuotteita vaan erilaisia pienia kau.


Tästä ryhmästä löydät strassihelmet ja niitit lämpöliimalla (esim. silittäen tai strassinliimauslaitteella kiinnitettävät), strassit ja akryylitimantit liimalla tai ilman, puolikasvahahelmet liimalla. Tästä tuoteryhmästä löydät itseliimautuvat kirkkaaseen silikoninauhaan liimatut strassihelmet. Mix glass crystal rhinestone round pointed back, small ones and big ones, 3mm and 6. Liimattavien strassien hinta on ilmoitettu pusseittain. Strassien väri saattaa valokuvassa hieman poiketa todellisesta väristä.


Voit liimata strassit kankaalle. Strasseja on tarjolla Hotfix-liimapinnalla tai ilman, perinteisestä Xilion Rose mallista erimuotoisiin. Nyt markkinoille on saapunut myös uusi, upea ja sähkyvämpi Xirius!


Kokeilin jo irrottaa yhtä strassia kynnellä ja se irtosikin, mutta kankaaseen jäi pieni jälki. Ei siis varmaankaan kannata kaikkia repiä irti välivalloin, koska kangas vahingoittuu. Kysyisinkin onko jotain helppoa niksiä, jolla . Liimaa Hasulith- tai muulla koruliimalla. Ei ole sellaista kuviota, jota Trung Dung Huynh ei taikoisi asiakkaan kynsille. Toukokuussa avatussa Dream Nails kynsihoitolassaan hän paitsi tekee rakennekynsiä, manikyyrejä ja pedikyyrejä, myös koristelee kynsiä erilaisilla koruilla ja maalatuilla kuvioilla.


Suurta huutoa ovat muun muassa kynnelle liimattavat strassit , . Määrä: Kysy lisää tuotteesta. Tutustu myös seuraaviin tuotteisiin.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Aurinkokellon suunta

Lattiakaivon tiivisteen vaihto

Spinaalistenoosi leikkaus riskit