Lattiakaivon hajulukon tiiviste

Pystyykö jollain vieterillä tai vastaavalla avaamaan kaivon eli saako sen taipumaan hajulukon mutkien läpi? Jos saa vahingoittaako sillä rassailu viemäriputkia tai niiden tiivisteitä ? Aloin siivota suihkutilan lattiakaivoa kun eilen sattumalta netistä löysin ohjeen, että vesilukon voi ottaa irti ja se kyllä kannatti. Löytyi kourallinen hiuksia pienestä putkesta. Siinä tulin ihmetelleeksi, mikä se pieni sivulle menevä putki on. Våra vanligaste frågor och svar om underhåll av vattenlås till golvbrunnen.


SOLUMUOVITIIVISTE VESILUKOLLE, 8 Lisää koriin. MUOTOTIIVISTE VESILUKOLLE, 8 Lisää koriin. KARTIOTIIVISTE VESILUKOLLE 32MM, 9 Lisää koriin. WC-MANSETTI VESIERISTYSLAIPALLA 130MM TIIVISTE.


Pese vesilukko ja lattiakaivo huolellisesti ja huuhtele. Tarkista, että vesilukon harmaa huuli tiiviste on paikoillaan ja kostuta se esim. Kohdista vesilukko kaivoon oikeaan asentoon ja paina se alas asti paikalleen. Tulppa on lattiakaivon vesilukon rassausreiän tulppa. Ota tulppa pois ja rassaa muovisen vesilukon pohjalla olevaa töhnää, hiekkaa yms.


Amatööri-kysymys, mutta miten kylpyhuoneen lattiakaivon hajulukon saa irti. Lattiakaivossa on vinopinta ja siinä joku muovijuttu. Moi, rättipatterin alkoi vuotamaan.


Katselin siihen uutta tiivistettä. Millainen tiiviste tuohon kannattaisi laittaa. Kumitiiviste haurastunee ajan myötä. Mitään merkitystä sillä ei ole onko lavuaarista tulevan putken pää lattiakaivossa olevan veden ylä- tai alapuolella.


Lisäksi, kaivot pitävät ja toimivat muutoin moitteettomasti. Haju tulee siitä, että vesilukon vesi vaan ei vaihdu riittävästi vaikka päästää vettäkin reippaasti eli se alkaa haisemaan ja vaikka . Näin puhdistat hajulukon : 1. Asettele suojaämpäri hajulukon alle. Avaa hajulukon suojatulppa. Yleensä hajulukko aukeaa kiertämällä.


Puhdista putket roskista. Käytä sormia tai vaikkapa vanhaa tiski- tai pulloharjaa. Aseta tiiviste takaisin paikoilleen ja kierrä suojatulppa takaisin. Jos vesilukon tiiviste on vioittunut. Kalkkitahrat lähtevät parhaiten kevyesti happamalla puhdistusaineella.


Samoin lattiakaivon hajulukko kannattaa putsata, sieltä saa mönjät parhaiten pois, kun työntää käden sisään ja kaapii - kumihanska voi tuntua mukavammalta käyttää tuossa hommassa. Sen jälkeen jos vielä haisee, niin sitten kannattaa tarkistaa altaan viemäriputkien juuret, että tiivisteet ovat kunnolla . Arjen sankari: lattiakaivon puhdistus - Duration: 0:35. Hommaan menee näillä ohjeilla muutama minuutti. Artikkelissa neuvotaan, kuinka tehdään vesilukon puhdistus. Jos viemäri vetää huonosti tai haisee pahalta, on syytä puhdistaa hajulukko.


Kun hajulukko ja likaveden poistoon liittyvät putket on puhdistettu, voidaan hajulukko kiinnittää takaisin paikalleen. Kun suojatulppa ja hajulukko kiinnitetty takaisin, laske hanasta vettä . Hajulukon ja pohjaventtiilin välinen putki teleskooppisesti säädettävissä. Tuotteessa myös tarvittavat tiivisteet.


Vaihda tämä osa jos tiivisteet ovat perstuneet ajan myötä. Pohjaventtiilikulma käy sellaisiin paikkoihin mihin ei tarvitse hajulukkoa. Kylpytynnyreitten pohjaan hyvä, kun vesi .

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Aurinkokellon suunta

Lattiakaivon tiivisteen vaihto

Spinaalistenoosi leikkaus riskit