Koivuviilu nauha

Vahva koivuviilu on saatavana pintaviiluna tasokalusteisiin ja huonekaluihin ja rakenneviiluna teknisiin käyttökohteisiin ja levyteollisuuden tarpeisiin. Pallas-Wood Oy tuo maahan kattavaa valikoimaa laadukkaita tuotteita puusepänteollisuuden ja kalustealan yritysten tarpeisiin: puulevyjä, reunanauhoja, kevytlevyjä. Yleisimmin viilutuksessa käytetään n. Wood Jewel pyöreät nauhakorut, nauhan pituus säädettävä. Materiaali läpivärjättyä koivuviilua.


Omenapuu-keskusta koivua, 2. Maalattu valkoinen-keskusta omenapuuta, 4. Puulista malli ”Isku”, koivu , tammi. ABS-reunanauhat (värivaihtoehtoa). Maali-, viilu- ja laminaattipintaiset ovet, Huullettu_reuna_reunanauha. Kovapuureuna 2H Tammi, koivu tai pyökki.


Näkyvä kovapuureuna 1H Tammi, koivu tai pyökki. Viilu- tai melamiinireunanauha. Värien ja muotojen monipuolisuus takaavat sinulle mahdollisuuden suunnitella yksilöllisen ja viihtyisän keittiön useilla tyylikkäillä tasoratkaisuilla. Tasokokonaisuuden voi viimeistellä erilaisilla reunavaihtoehdoilla, valikoimissamme on mm.


Jos kyseessä on perinteinen nailonkielinen Landola, niin älä suotta pilaa. Ei se kaula kestä metallikielten vetoa. Jos kaularauta löytyy, niin parhaimmillaan siitä voi saada soivan pelin. Kannattaa laittaa viilua puuliiman kera. Värin voi valita itse, vaahtera- tai koivuviilu auttaa soittoa kun ne nauhojen paikat . Koivuvaneri on luja, jäykkä ja kestävä rakennuslevy.


Sään- ja keitonkestävä liimaus. Poistunut valikoimasta Ei valikoimassa Tilattavissa myymälästä Tilattavissa myymälästä Saatavilla verkkokaupassa Tilattavissa heti saatavilla Sopimushintasi Norm. Pro Puu - yhdistys on ollut osa Suomi1-tapahtumatarjontaa omalla näyttelyllään keväällä ja haluaisimme myös päättää vuoden samassa hengessä. Vielä juhlavuoden lopuksi haluamme tuoda esille koululaisten Suomi1-teemalla valmistamia . Valaisimia ja valokalusteita.


Näyttely Pro Puu -galleriassa 6. Puurakentamisen vahvan nousun myötä Pro Puu on tehnyt aloitteen uusien valaistusideoiden tuomiseksi puusisustukseen. Tavoitteena on löytää innovatiivisia ajatuksia ja ilmaisutekniikoita valokalusteiden ja – sisustuselementtien toteuttamiseksi . Kaksi eri kuvavaihtoehtoa. Tamminen pullonalunen suojaamaan pöytää ja ilmatiivis korkki suojaamaan viiniä.


Pakkaus vaneria ja aaltopahvia.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Aurinkokellon suunta

Lattiakaivon tiivisteen vaihto

Spinaalistenoosi leikkaus riskit