Kanaverkko puuilo

Ehkä hieman erilainen kauppa. Puuilo -FIRMA Puuilo -LASKU facebook twitter instagramIcon_400x4 Snapchat. Verkkokaupan toteutus: Vilkas. Etusivu Piha ja puutarha PIHANHOITO JA SUOJAUS Suojaverkot.


Katiskaverkko 60cm x 20m. Koiraverkko 2m x 20m kuumasinkitty. Farmari Pvc pinnoitettu, vihreä aitaverkko. Toimii myös erinomaisesti koirien sekä muiden lemmikkien ja eläinten aitauksena. Galvanoitua Ø mm:n PVC-päällysteistä metallilankaa.


Esimerkiksi aitoihin, säleikköihin tai kompostikehikkoon. Arvioi tämä tuote ensimmäisenä. Hong Kongista löydät aitarullat, aitatolpat ja suojaverkot. Aitaverkot ja aitatolpat pitävät helposti karkaavat lapset ja lemmikit turvallisesti pihalla.


Aitaverkosta voi tehdä tukevaa aitaa rakentamalla ensin puusta tai metallista aidan ylä- ja alaosat sekä maatolpat. Lopuksi verkko kiinnitetään valmiiseen kehikkoon. Käy mainiosti pihamaalle rajaamaan lasten sallittua leikkipaikkaa tai vaikkapa koirien, lampaiden tai pupujen ulkoaitaukseen Vihreä Sinkitty Hitsattu verkko. Tulisko tuosta verkosta kahdeksan lavan päälle häkit,ainakin silloin jos ei laita verkon päitä kiinni saakka,jättää auki vähän.


Ei tuo ole kyllä yhtä kätevä kuin, klapi säkki mutta,noissakin tötteröissä klapi kuivuu paremmin kuin,jossain maan päälle tehdyssä isossa kasassa. Ennen kuin aloin käyttää . Vastaa Ilmoita asiaton viesti. Meillä ainakin toimii, kaikkien reikien tai rakojen eteen kun naulaa verkon palan , ei mene orava läpi. Tiheä verkko räystään alle.


Puuilosta saa hyvää ja edullista verkkoa. Naapuri syötti rotanmyrkkyä mökillä, ei ole näkynyt enää yhtään oravaa . Se on selvästi jäykempää kuin kanaverkko. Tämä verkko eroaa kanaverkosta siinä, että sen langat ovat kohtisuoraan toisaan vastaa. Painekyllästetty kestopuinen pylväs puiden tukemiseen ja aitojen pylväiksi.


MINKKIVERKKO 60cm x 5m Kuumasinkitty myyräverkko, ei ruostu. Verkon koko: 60cm x 5m Langan vahvuus 1mm.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Aurinkokellon suunta

Lattiakaivon tiivisteen vaihto

Spinaalistenoosi leikkaus riskit