Kaakeleiden maalaus kokemuksia

Niin, olisiko tälläisestä täällä kenelläkään kokemusta ? Jos on, niin minkä tilan kaakelit maalasitte? Oliko jälki tasaista ja homma helppoa? Kylppärin laattojen maalaus. Kaakeleiden maalaaminen 6. Onko kukaan maalannnut kylpyhuoneen kaakeleita ? Pystyykö kaakelipäälysteisen takan väriä muuttamaan? Lisää tuloksia kohteesta kaksplus.


Uutta ilmettä kylpyhuoneeseen - kaakeleiden maalaus Vtuotteilla. Välimuistissa Samankaltaisia 16. Ajattelin kirjoitella aiheesta, josta olisin itse kaivannut enemmän tietoa, kun projektiimme ryhdyin, nimittäin kaakeleiden maalauksesta. Kun tutkin aihetta, löysin.


Sarja oli tullut juuri heille myyntiin, joten heilläkään ei siitä kauheasti kokemusta ollut, mutta vähäinenkin oli ollut positiivista. Näin maalaat kuivien tilojen kaakelit. Katso Tikkurilan Maalilinjan asiantuntijan vinkit kaakeleiden.


Lue, miten kylpyhuoneen kaakeleiden maalaus toteutettiin nopeasti ja edullisesti laattapinnoitteella! Se oli kaikkea muuta kuin mukava kokemus. Laattojen maalaus on nopea ja edullinen vaihtoehto uusia vanhat kaakelit , jos ne vain ovat ehjät ja vesieristys on kunnossa.


Testikylpyhuoneen tilaa säästävä kapea pesukone löytyi käytettynä netistä (1€). Allaskaappi saatiin edullisesti uutena (1€). Netistä löytyy kaakeleiden maalauksesta monia käyttäjäkokemuksia niin puolesta kuin vastaankin.


Tällä kertaa eteinen sekä pikkuvessa ovat saaneet maalia pintaansa. Mulla ei tosiaan ole kokemusta siitä että voiko maalata kahta kertaa, mutta ainahan sitä voi yrittää. Pikkuvessan kalusteet ovat . Mutta ongelman siirtoahan se periaatteessa on, remppa vaan käyntiin ja kunnon kaakelit tilalle ;).


Jos maalausvalmisteluissa ei ole toiminut kuten ohjeissa sanotaan, . Jälki voi näyttää kosteana. Toinen kerros voi olla tarpeen, mikäli maalattava kaakeli on sävyltään tumma tai kuviollinen. Tarvitsisin apua kylpyhuoneen kiiltäväpintaisien seinä kaakelien maalaukseen.


Eli, itsehän kuulin kaakelimaaleist TILA-ohjelman kautta, ja siinä ainakin sanottiin, että lattioihin maalaus ei toimi. Markkinoilla on jo kymmenisen vuotta ollut. On myös muistettava se, että kaakelimaaleja ei ole tarkoitettu silikonille, ja silikonit ne pitää poistaa ennen maalausta. Teipin liima aiheuttaa maalin kanssa kemiallisen . Ei pysy viikkoakaan vaikka miten puhdistaisi, kokemusta on!


Me kerettiin maalata kylpyhuone ja oli kyllä siisti, kunnes rupesi irtoaminen. Tätä aion kokeilla kun seuraavan kerran pitää kaakeleita maalata. Nyt kuitenkin haluaisin kuulla kokemuksia laattojen maalaamisesta.


Tiedän, joku sanoo heti ettei se kannata, ei ole siisti eikä se maali pysy. No, kyllä niitä tällaisia kylppäreiden pikapintaremontteja varmasti sen verran on aina tehty, ettei se maalaaminen nyt ihan toivoton juttu ole. Onko kokemuksia keittiön välitilan kaakeleiden maalauksesta?


Joka paikassa varoitellaan maalaamisesta, että ei ole kestävä ratkaisu ym. Verrattuna vanhojen kaakeleiden poistoon ja uusien kaakeleiden asentamiseen – kaakeleiden maalaus säästää huomattavasti aikaa ja rahaa. Rauta- ja maalikaupoista löytyy kaakeleille erityisesti suunniteltuja maaleja, jotka levitetään . Minnan kokemuksen mukaan kolmaskaan maalauskerta ei olisi ollut pahitteeksi, mutta ihan hyvän pinnan sai myös kahdella sivelykerralla. En ole koskaan voinut kuvitellakaan, että voisin maalata kaakeleiden päälle.


Ollaan suunniteltu keittiöremonttia, mutta vielä on . Tässä kuva välitilalaatoista ennen. Keittiöremontti on aivan loppusuoralla. Uudet tasot ovat paikallaan, enää on jäljellä välitilan kaakeleiden ehostus. Pähkäilin eri vaihtoehtojen välillä, poistaako kaakelit kokonaan ja laittaa niiden tilalle levy tai kenties lasi, vaiko pinnoittaa seinä tai vain yksinkertaisesti maalata vanhat kaakelit. Katso työvaiheet sekä kuvat ennen ja jälkeen!


Kysymys onkin voiko koko tilan maalata , seinät ja lattiat ja saumat? Vmaali on vesiohenteinen eli kuivuessaan muovia ja näin blokkaa saumojen hengittävyyden. Onko tässä todellinen vaara että maalin alle kerääntyisi kosteutta ja näin myös mahdollisesti muodostaisi homeongelman vaaran? Muistaako kukaan missä oli ohjeet kaakelien maalaamisesta?


Kokemusta on ja toimii sekä keittiössä että kylppärissa.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Aurinkokellon suunta

Lattiakaivon tiivisteen vaihto

Spinaalistenoosi leikkaus riskit