Argan öljy käyttö

Sen sisältämät antioksidantit parantavat ihon elastisuutta ja saavat ihon tuntumaan täyteläiseltä ja pehmeältä. Tuleeko sinulle mieleen muita käyttövinkkejä ? E-vitamiini mm tehostaa ihosolujen aineenvaihduntaa ja edesauttaa niiden uusiutumista. Tiesitkö, että öljyä voidaan käyttää moneen muuhunkin kuin vain tehokkaaseen ihon hoitoon ryppyjä vastaan? Myymme arganöljy -tuotteita myös kotikäyttöön !

Tuotevalikoimaan kuuluuvat shampoo, hiusnaamio, hiusspray ja hiusöljy. Sen rikas ja kevyt koostumus puhdistaa ja kosteuttaa hiuksia syvällisesti. Laadukkaimmista öljyistä tunnetuimpia ovat argan ja tamanu, jotka imeytyvät hiuksiin erinomaisesti. Nyt tuli loppu aikuisten aknekärsimyksille. Tulehdusta vähentävä arganöljy.


Ennen kuin ryntäsin valittamaan luin onneksi kaupan nettisivuilta, että kyse on öljyn ominaishajusta, joka vaihtelee erästä toiseen. Yhden käyttökerran jälkeen en nähnyt tulosta, mutta aion jatkaa kokeilua, kun lääkekuurini on loppu. Meikinpoistoon – Itse suosin kookosöljyä meikinpoistossa, mutta jos haluaa itseään hemmotella niin arganöljy sopii erinomaisesti myös tähän käyttötarkoitukseen.

Kuorintana iholle ja huulille – Sekoitettuna sokeriin arganöljy toimii hellävaraisena ja ravitsevana kuorintana kasvoille ja huulille. Runsaasti antioksidantteja ja E-vitamiinia sisältävä öljy palauttaa ihon kimmoisuuden ja edistää solujen elintoimintoja sekä vähentää ryppyjä. Päivittäinen käyttö vähentää ihon puutteita ja torjuu ikääntymistä. Omalle iholleni arganöljyn ottaminen käyttöön on kuin palaisi kotiin – iho tuntuu jo muutaman päivän jälkeen rauhallisemmalta, tulehtuneet näppylät tuntuvat rauhoittuvan yö yön jälkeen ja . Lue, miksi sinunkin kannattaisi aloittaa arganöljyn käyttö jo tänään!


Tätä ylellistä öljyä on käytetty jo vuosisatoja ravintona, lääkkeenä sekä kauneudenhoitoon. Arganöljyä kannattaa hieroa . Länsimaissa arganöljy tunnetaan lähinnä sen monipuolisista käyttötavoista ihon- ja . Kylmäpuristettu luomu arganöljy on ylellinen kasvojenhoitoöljy. Se on ihoa ravitseva ja uudistava öljy. Sopii erinomaisesti myös herkälle iholle.


Parantaa ihon elastisuutta ja pehmentää ja korjaa huonokuntoista ihoa. Ehkäisee ryppyjen ja juontei. No eikö toikin öljy oo suurimmaks osaks silikonista? Puhdas arganöljy on paljon parempaa.


Tietysti jos haluaa sillä silarilla hiuksia siloitella, niin varmaan ihan hyvä vaihtoehto.

Kamalaa rahastusta ja ennenkaikkea kusetusta, kun rupee vähän lukemaan ainesosaluetteloa niin huhhuh. Itse en sijoittais tollaseen öljyyn , . Olen käyttänyt argan öljyä iholle - sellaista aivan neutraalia ja hajutonta. Juuri hajusteet ärsyttävät ja allergisoivat ihoa, joten hajustetun öljyn käyttö voikin aiheuttaa ongelmia. Mystica, Toin Marokosta tuliaisina ehtaa tuoksullista, kosmetiikkakäyttöön tarkoitettua (kylmäpuristettua) arganöljyä. Tämän artikkelin aihealue on arganöljy ja akne.


Käsittelemme miksi arganöljy on yksi tehokkaimpia luonnollisia vaihtoehtoja aknen hoitoon, ja kuinka voit käyttää arganöljyä aknea vastaan saavuttaakseen parhaat tulokset. Aloitamme käymällä läpi miksi akne muodostuu ja miksi arganöljy on tehokas luonnollinen tuote . Mun naamastani ei saa enää nättiä edes linnunmaidolla, mutta tuota öljyä käytän ruuanlaitossa. Sen verran kallista mönjää,. Suomessa myydään sitä argan öljyä mitä tuputellaan kasvoille mutta myös syötäväksi. Ja meillä sitä taas on syönti.


Usein kosmetiikkakäyttöön on erilaista öljyä. Työt vie aikaa blogosfäärissä vaikuttamiselta, mutta näin vapaapäivänä on aikaa. Ja maaliskuussa on aikaa, kun töitä on ensimmäiselle kahdelle viikolle siunaantunut huimat tuntia.


Marokossa kasvavan arganpuun pähkinöistä ja erityisestä kasvualueestaan johtuen, arganöljy onkin yksi maailman harvinaisimmista öljyistä.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Aurinkokellon suunta

Lattiakaivon tiivisteen vaihto

Spinaalistenoosi leikkaus riskit