Utw paneeli

Moderni ulkoverhous haluamallasi pintakäsittelyllä ja sävyllä. Tippanokka UTW profiili on moderni ja tyylikäs vaihtoehto kotisi julkisivuun. Ulkoverhouspaneeli, jonka molemmissa ponteissa samansuuntaiset reunaviisteet. Saatavana myös valmiiksi maalattuna.


Soveltuu vaakaverhoukseen. UTW is a bevelled panel with drip mouldings suitable for modern houses.

With parallel angles on both edges, it creates an elegant, rectilinear effect. Suitable for horizontal cladding. Available in thicknesses of 20–mm and widths of 70–1mm. UTS paksuus -mm leveys 95- 1mm. UTW paksuus - mm leveys -1mm.


UTK paksuus – mm leveys 1– 1mm. UYK paksuus – mm leveys 1– 1mm. UYS paksuus – mm leveys – 1mm.

UYV paksuus – mm leveys 95 . Materiaali Vannesahahalkaistu kuusi. Pinnan laatu Hienosahattu käyttöpinta. Puuvalmis (Ei käsittelyä) Pohjamaalaus haluttu sävy 2x Kuultava puunsuoja 2x maalaus haluttu sävy. Omavalintainen muu käsittely. Lisää tarjouskoriin ja pyydä tarjous.


Vaakasuuntaiseen ulkoverhoukseen tarkoitettuja lautoja ovat lähinnä UTV-, UTK- , UTW ja UYL-profiilit. UTK –paneeli on kaarevareunainen paneeli, joka on parhaimmillaan leveänä. Se sopii erityisen hyvin kartanomaisiin talotyyppeihin. Molemmilta reunoilta samaan suuntaan viistetty, tippanokkainen UTW - paneeli sopii . Ulkovuoraukseen halusin ehdottomasti Siparilan UTW paneelilla toteutetun vaakalaudoituksen.


Paneelin tippanokka kaventaa lautojen välisen raon ja tuo kliinin sekä modernin ilmeen. Kyselin paneeleista muutaman tarjouksen ja tilasin nuo reilu kuukausi sitten Ugin Rautiasta. Valmiiksi pohjamaalattu versio oli lähes. UTW -HARJATTU POHJAMAALATTU AB-LAATU. Meiltä nyt myös suosittu uutuusprofiili ulkoverhouksiin: x 1UTW pohjamaalattu valkoinen (katso profiilikuva tästä).


UTV paneeli löytyy varastotuotteena. SIPERIAN LEHTIKUUSI-ULKOVERHOUS, x .

Valitse mieluisa väri, asenna seinälle ja valmista tuli. GOLD PRO - ulkoverhouslauta on valmiiksi pohja- ja pintamaalattu lauta, joka on asennuksen jälkeen heti valmis. Piilonaulaus ja päätyponttaus viimeistelee huolitellun ja kestävän ulkoasun. Näkyviltä pinnoiltaan kokonaan hienosahattu tuote imee maalin tehokkaasti ja . Mikäli paneelin leveys on 235mm ja siitä leveämpi suositellaan kiinnitystä naulalla tai ruuvilla. Ilmeisesti hyvin kehuttu 28mm vahvuinen ulkopaneeli on paras?


Jos lähtisin erittäin halvalla tekemään ulkovuoras remonttia, niin hinnallisesti ottaisin ohuemman paneelin. Jos vaikka hinnallisesti vertaa 20mmx120mm ja 20mmx140mm niin 140:hän on kalliinpaa metriltä, mutta vastaavasti . Värivaihtoehdot, Tuotteet saa tilauksesta pintakäsiteltyinä kaikkiin ulkomaalivärikartan sävyihin. Gold Pro UTW , vaakapanelointi.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Aurinkokellon suunta

Lattiakaivon tiivisteen vaihto

Spinaalistenoosi leikkaus riskit