Menohop strong

Humalaa (Humulus lupulus) on käytetty kautta vuosisatojen naisten vaivojen hoitoon sen hormoni-toimintaa stimuloivien vaikutustensa johdosta. Humalasta eristetty 8-prenylnaringenin eli hopeiini on tällä hetkellä kaikkein vahvin tunnettu fytoestrogeeni. Humalakasvia on käytetty vuosisatojen ajan naistenvaivojen hoitoon sen hormonitoimintaa stimuloivien vaikutusten ansiosta.


Gentin yliopiston tutkimusryhmä onnistui eristämään humalakasvista hopeiini-fytoestrogeenin, jolla on elimistön luonnollisen estrogeenin kaltaisia ominaisuuksia. MenoHop Strong sisältää lisäksi . Hormonitoiminnan muutoksiin, hikoiluun ja kuumiin aaltoihin. Sisältää hopeiinia, joka toimii kuten elimistön oma estrogeeni. Lisänä sinkki, D- ja B-vitamiinit.


Jos eivät lähiaikoina ala vaikuttamaan, niin siirryn takaisin hormoneihin. Onko teillä hyvät kanssaellit kokemuksia Menohopista? Menohop ole vaikuttanut pätkääkään vielä ainakaan.


Käyttö kapseli päivässä. Tuotetta ei tule käyttää raskauden aikan. Ei enää unettomia öitä eikä hikoilua ! Tehoaineena kehon oman estrogeenin kaltainen, humalasta eristetty hopeiini. Humalauute ja B6-vitamiinivalmiste hormonitoiminnan tasapainottamiseen naisille.


Humalauutteen hopeiinia on perinteisesti pidetty vaihdevuosioireita h. Vertaa hintoja ja tilaa heti. Menohopin sisältämä hopeiini on vahva fytoestrogeeni, jolla on elimistön luonnollisen estrogeenin kaltaisia ominaisuuksia. Sen on todettu lievittävän tehokkaalla tavalla vaihdevuosiin liittyviä oireita kuten hikoilua ja kuumia aaltoja, unettomuutta sekä . Humala-vitamiini-sinkkivalmiste naisten hyvinvointiin. B6-vitamiini tasapainottaa hormonitoimintaa ja sinkki ja D- vitamiini edesauttavat luuston pysymistä normaalina.


Vaihdevuosioireita ovat esimerkiksi hormonitoiminnan muutokset, hikoilu, kuumat aallot, rauhaton uni, mielialamuutokset kuten ärtyisyys ja alakulo. Tämä tuote on ravintolisä, jota ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion korvikkeena. Tuotteen ilmoitettua suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää, ja se on säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa. Tuotekuvaus perustuu valmistajan antamiin tietoihin.


MENOHOP STRONG kapselit on ravintolisä naisille hormonitoiminnan tasapainottamiseen. Tuotteen postitus pääsääntöisesti saman päivän aikana kun tilaat ennen klo 13. PAKKAUS MUUTTUNUT Luonnollinen vaihtoehto vaihdevuosiin!


Useimmat naiset haluaisivat tasapainottaa hormonitoiminnan muutoksia synteettisen valmisteen sijasta luonnollisella vaihtoehdolla, jos valmiste vain olisi riittävän tehokas.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Aurinkokellon suunta

Lattiakaivon tiivisteen vaihto

Spinaalistenoosi leikkaus riskit