Krauta skanssi lounas

Kahvio avoinna ma-pe 7-1 la 9-p. Kaalikääryleet, puolukkahillo L,G. Perinteinen possukastike, perunamuusi L,G. K - Rauta Skanssin lounasravintola. Powered by MP- Masterplanet Oy.

K-Rauta Skanssin yhteydessä toimiva lounasravintola ja kahvio jossa arkisin tarjolla herkullinen ja monipuolinen lounaspöytä. K - rauta Skanssin lounaskahvila. Kanaviillokki, riisi L,G.


Norjalainen lohikeitto L ,G. Lihamureke, sienikastike L. Sivulle on kerätty Turussa toimivia ravintoloita ja ruokapaikkoja. Klikkaa lounasravintolan nimeä niin näet suoraan ko.

Eikö suosikkiravintolasi ole mukana? Lähetä ravintolan lounaslistan www-osoite niin lisäämme sen sivulle. Myös tiedot toimimattomista tai vanhentuneista linkeistä ja muut . Herkullinen lounas arkisin sekä lauantaisin Turun Skanssin alueella. Tilauksesta myös erilaiset . Osastojen suorat numerot löydät tarkemmista yhteystiedoista.


Meille pääset helposti busseilla nro ja 60. Olipa mukava yllätys tulla lounaalle ensimmäistä kertaa. Ruoka oli hyvä ja runsas salaatti valikoima. Tulen varmasti uudestaan. Vähintään joka toinen päivä ihan must!


Yritys toimii Rakennustarvikkeet -toimialalla. Välimuistissa Käännä tämä sivu. Wait while more posts are being loaded. Tuusula Lounaravintola Amerika.

Vaasa Tom Yum Thai Restaurant Ravintola Olympic. Valkeakoski Lounasravintola Nikmik. Säältä suojassa olevasta hallista noudetaan muun muassa puu- ja levytavarat sekä eristemateriaalit. Yrittäjä Jaana Oksmanin luotsaama lounaskahvila tarjoaa herkullista kotiruokaa ja ruokaisia salaattiannoksia.


Myymälän etuosassa toimii lounaskahvila. Noin 9neliömetrin Onninen Express -myymälä sijoittuu K-Raudan ammattiasiakkaille suunnatun Pro Centerin viereen. Haluamme tarjota asiakkaillemme helpon ja nopean ostosreissun: . Tervetuloa viihtymään joka päivä.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Aurinkokellon suunta

Lattiakaivon tiivisteen vaihto

Spinaalistenoosi leikkaus riskit