Eps routa 100

EPS (eli polystyreenimuovi tai expanded polystyrene tai vanhalta tuotenimeltään styrox) on pientaloissa yleisimmin käytetty routa - ja lat. Routaeristystä on syytä käyttää aina, kun maalaji on routivaa. ThermiSolin Routa -levyt on sertifioitu käytettäväksi perustusten ulkopuoliseen routasuojaukseen sekä sokkelin, . Koska rakennuksen ulkonurkissa routa tunkeutuu syvem- mälle kuin seinälinjoilla, eristepaksuutta lisätään 1 vähintään.


Levykoko ja vakiopaksuudet.

Pitkäaikainen kuormituskestävyys kPa . Kunnollinen routaeristys on rakentamisen perusasioita. ThermiSol Routa - levyt on sertifioitu käytettäväksi perustusten ulkopuoliseen routasuojaukseen sekä sokkelin, . Saatavilla verkkokaupassa. Kehitetty erityisesti perustusten ulkopuoliseen routaeristykseen. Levy on kosteudenkestävä, tiivis ja luja eriste vaativiin käyttötarkoituksiin, kuten eristyksiin maakerrosten välissä.


Anturoiden alle käytettävien routaeristelaatujen tulee olla suuremman puristuslujuuden omaavia tuotteita, joita ovat EPS 2Routa ja EPS 3Routa. EPS 1Routa -eristeitä käytetään perustusten ulkopuoliseen routasuojaukseen .

EPS - eristeet, eli ”styrox-eristeet” ovat valmistettu paisutetusta polystyreenimuovista ( expanded polystyrene). EPS -eristeitä käytetään lämmöneristävyytensä ansiosta yleisesti lattia- ja alapohjaeristeinä, routaeristeinä, sekä seinäeristeinä ja kattoeristeinä. Lisää toivelistalle › Lisää tuotevertailuun › Siirry tuotevertailuun (0). Perinteinen routaeriste, joka on suunniteltu ja hyväksytty talon rakenteiden ulkopuoliseen routaeristämiseen.


EPS -materiaalin hyvä lämmöneristävyys perustuu suljetussa solurakenteessa . Sokkelin halkaisuun löytyy 100mm Routa 1eriste. Toki nuo maanvaraiset Routa levyt saattaa vettyä mutta se ei merkittävästi huononna lattian . Pa (vs Eikös tuo Routa olisi parempaa myös lattian alleei johtuisi sekään pieni kosteus mitä hiekassa on laattaan niin helposti (eli Eps - Routa ei johda kosteutta kestää sitä paremmin) ja Roudalla olisi. Luku EPS :n perässä tarkoittaa tuotteen puristuslujuutta (kPa). Lähetämme tuotteet 1-arkipäivässä. EPS 1pro Routa on laadukkain valinta routaeristämisessä.


Levyn vedenimeytyminen on erittäin pieni, alle tilavuusprosenttia, kun normaalilla routaeristeellä se on tilavuusprosenttia. Suuren murtolujuutensa ansiosta . EPS -solumuovia voidaan käyttää eristeenä koko talossa, perustuksista kattoon. Eriste kestää hyvin myös kosteutta ja pakkasta.


Sen päälle voidaan valaa betoni ja sitä voidaan käyttää routaeristeenä rakennusten lisäksi piha-alueilla ja kulkuväylissä.

EPS -levyt ovat ominaispainoltaan kevyitä, niillä on hyvä puristuskestävyys ja niiden asentaminen käy nopeasti.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Aurinkokellon suunta

Lattiakaivon tiivisteen vaihto

Spinaalistenoosi leikkaus riskit