Elfa säilytysjärjestelmä

Suunnittele oma vaatekaappisi tai muu säilytysratkaisu osoitteessa elfa. Valmistamme helposti muunneltavia säilytysjärjestelmiä ja koritelineitä sekä mittatilaustyönä tehtäviä liukuovia. Tee valitus toisesta kuvasta.


Elfa lankahylly L 45 S 4mm, platina. Ei kuulu tämän myymälän valikoimaan.

Elfa-korit, hyllyt sekä nerokkaat Elfa - säilytysjärjestelmät löydät K-Rauta kaupoista ja verkkokaupasta. Elfa -säilytysjärjestelmillä fiksua tilaa vaatehuoneeseen tai varastoon. Ota hyöty irti hukkaneliöistä ja räätälöi tarkoitukseen sopiva säilytys. Elfa on yksi maailman johtavista räätälöityjen säilytysjärjestelmien valmistajista ja toimittajista joka tarjoaa jatkuvasti uusia nerokkaita, käytännöllisiä ja innovatiivisia ratkaisuja mitä erilaisimpiin säilytystarpeisiin.


Tuotevalikoima kattaa kaikki säilytystarpeesi niin kotona kuin autotallissa tai varastossakin. Kannatin Elfa Classic 320x13x55mm, platina Yli 2€ Elfa -ostoista - lisäalennus! Elfan vuoden takuu kattaa kaikki lankahyllyjen, . Kumpaa kannattaisi laittaa?

Tarkoitus saada vaatteiden säilytysjärjestelmä yhteen huoneeseen. Se tarjoaa mahdollisuuden räätälöidä tilaan ja tarpeisiin sopivan säilytysratkaisun. Voit myös suunnitella oman säilytysjärjestelmäsi. Elfa säilytysjärjestelmä sekä Kirena liukuovet.


ALGOT-suunnitteluohjelman avulla. Sisustuspeili tai liukuovi Elfa Elegant. Jos joskus voi käyttää slogania ”katso huikeat ennen ja jälkeen -kuvat”, nyt on se tilanne.


Kotimme vaatehuone sai remontissa täydellisen muodonmuutoksen, ja täysin uusiksi laitettiin niin ulkonäkö kuin toimivuus. Lähiön extreme makeoverin takana on Elfa , jonka kanssa jatkettiin oravannahkayhteistyötä . Naistenpäivän kunniaksi päästiin talolle tekemään sitä mistä naiset tykkäävät eli erilaisten säilytysjärjestelmien kasausta. Lapset olivat hoidossa, joten mikä paremmin sopisi naistenpäivään kuin Elfa säilytysjärjestelmien asennus. Vaimo hieman vitsaili, että toisille odotti kotona kukkia ja punaviini ja meillä . Muutama sentti säätövaraa. Kuvien mukainen Elfa säilytysjärjestelmä riippukiskoilla.


Näin ratkaistiin autotallin säilytysongelma! Työkalut ja pihan hoitotarvikkeet, saatiin järjestykseen Elfan joustavan säilytysjärjestelmän avulla.

Tapetit, maalit, verhot, säilytysratkaisut ja paljon muuta sisustamiseen löydät Bauhausista edulliseen hintaan! Tutustu myös nettivalikoimaan. Elfa tunnetaan ensiluokkaisesta toimivuudesta yhdistettynä nykyaikaiseen muotoiluun ja huippulaatuun kolmessa tuoteryhmässä: korijärjestelmä, hyllyjärjestelmä ja mittojen mukaan valmistetut liukuovet. ELFA SÄILYTYSJÄRJESTELMÄ. Kaikkia järjestelmiä voidaan yhdistellä ja muokata täydellisiksi säilytysratkaisuiksi.


Vaatehuone, jossa jokaiselle tavaralle on oma paikkansa!

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Aurinkokellon suunta

Lattiakaivon tiivisteen vaihto

Spinaalistenoosi leikkaus riskit