Veneen törmäyskumi

Venelistat Korja-Kumin laajasta valikoimasta. Maahantuomme ja toimitamme venelistat erilaisiin käyttökohteisiin. Vene projekti tuossa pihalla olisi nyt kovaa vauhtia etenemässä mutta tuli ongelma eteen kun vanha törmäys lista on jo koin.


Käytämme verkkosivuillamme evästeitä, joiden avulla voimme tunnistaa laitteesi ja muokata käyttäjäkokemuksesi mahdollisimman hyväksi. Voit poistaa tietokoneellesi tallennetut evästeet käytöstä, mutta se voi heikentää kotisivustomme toimintaa. Onko kukaan poistanut ja uudelleen asentanut saman tai mahdollisesti vaihtanut uuteen? Muutkin vinkit kyseiseen operaatioon tervetulleita. Kovin alkaa meikäläisen . Valikoimastamme myös soutu- ja kumiveneet.


Tasaperäinen tai perinteinen soutuvene sopii hyvin mm. Kumivene tarjoaa kevyen ja kätevän kulkuneuvon vesille ja siitä nauttivat myös lapset, voit myös käyttää sitä vaikkapa varaveneenä. Löydät laajasta valikoimastamme veneet ja . Ankkurin paino kg:ssa ja lbs mittayksikkönä on stanssattu ankkuriin jotta käyttäjä tietää minkäkokoisen ankkurin varaan hän ankkuroi veneensä. Jokaisessa ankkurissa on yksilöllinen sarjanumero. Ultra Rst ankkuri kg, suos kettinki 6mm.


Veneen törmäyssuoja laiturin reunaan. Laiturin reunaan tai kulmaan kiinnitettävä suoja. Pienille ja keskikokoisille veneille. Voidaan asentaa vaakaan ja pystyyn.


PVC-polyester-PVC-materiaalia. Ei naarmuta veneen kylkeä. Törmäyssuojaverhoilu autonrenkaalle. Toimitusaika 1-arkipäivää . Nopea toimitus päivän palautusoikeus. Kaikki yli 1€ tilaukset rahtivapaasti.


Airot, melat, hankaimet Made in Finland Moottorit, varaosat ja tarvikkeet Veneet , kanootit Lepuuttajat, poijut, laiturisuojat Vesi ja saniteetti 6 . Toppi Muoviprofiilit : PVC-muovista valmistettu törmäyssuoja vene - ja lastauslaitureihin, seiniin ja autotalleihin sekä muihin törmäysalttiisiin kohteisiin. Motonetista löydät kaikenlaiset laituritarvikkeet. Kappalemäärä veneen painon mukaan. Klikkaa ja tutustu valikoimaan! Soveltuu vaaka- ja pystyasennukseen.


Pituus 8mm, korkeus 1mm, paksuus mm. Pidätämme oikeuden muutoksiin tuotetiedoissa. Mahdolliset reklamaatiot on tehtävä heti, viimeistään kuitenkin ennen käyttöön ottoa.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Aurinkokellon suunta

Lattiakaivon tiivisteen vaihto

Spinaalistenoosi leikkaus riskit