Valolippa 900

Hinta 3€) IPsuojattu Led- valolippa muuntajalla. Runko valkoiseksi maalattua mdf-levyä. Lippa sisältää kolme led-spottia (teho 6w) joiden valosävy luonn.


LED-valo suositeltu runkosyvyys vähintään 1mm korkeus mm suojausluokka IP44. Otsoson Oy on keittiö- ja kylpyhuonealtaiden sekä kylpyhuonekalusteiden maahantuonti ja tukkuliike. Posti Kotiin kuljetus 1€. Tuotteet › Tekniset piirustukset › Lisää esitekoriin.


Luvia LED valolippa 9mm. Lippa asennetaan kylpyhuoneen kaapin yläosaan. Tehokkaan LED-valaistuksen alla kylp. Kuvan kaapit ostettava erikseen).


Sopii kaikkiin Onnline kalustesarjoihin (kts. sopiva leveys). Ovissa on hidastetut Blumotion-saranat ja kaksipuoleinen peili. VALOLIPPA LED 6VALKOINEN. Valolippa 900mm , valkoinen sis.


MDF, johdotukset lipan sisällä. Valaisinpeilikaappi Polaria VPKS5Vasen. Sarjaan kuuluu korkealuokkainen posliininen tasoallas, jonka ympärille voi valita halutun kokonaisuuden. Tuuli-sarja antaa monipuoliset mahdollisuudet suunnitella toimiva kylpyhuone omien tarpeiden mukaisesti.


Ovien kuvio on pelkistetyn tyylikäs. Rakennustarvikkeet ja työkalut. Vaatekaappi, Hyllyt ja säilytys, Sisustus ja huonekalut, Kuusamo, Tori.


Painoteknisistä syistä värit saattavat poiketa alkuperäisestä. Yritys nimi, Finnmirror Oy. Valaistuksena on joko valolippa 2-halogeenilampulla tai loisteputki sähköpistorasialla. Avoimeen kaappiin tulee valolippa , loisteputki tai vaikka molemmat.


Myös erilliset sähköpistorasiat voidaan asentaa tarvittaessa. Peilihyllyyn (leveys 900mm ) tulee valolippa ja lamppuvalaistus. Pleksilasi on saatavana punaisena, . LVISK-nro, SAP-koodi, Kuvaus, Pakkaus.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Aurinkokellon suunta

Lattiakaivon tiivisteen vaihto

Spinaalistenoosi leikkaus riskit