Törmäyslista etola

ETOLA -yhtiöt on suomalainen teollisuustuotteita ja -tarvikkeita maahantuova, valmistava ja markkinoiva yritysryhmä, joka muodostuu useasta keskenään tiiviissä yhteistyössä toimivasta yrityksestä. Yhtymän perinteiset päätoimialat ovat teollisuuskumit, - muovit, -teipit, . ViestiKirjoittaja NH 29. Kysy Etola ( Etra ) -yhtiöistä.


Heillä on ainakin ennen ollut veneen törmäyslistaksi sopivia. Kävin Etralla tänään, aika tyyristä oli heidän törmäyslista (kuminen D-lista). Uskoisin että on olemassa edullisempaakin listaa. Mulla oli tässä taannoin vanha soutumallin Busteri, jossa törmäyslista repsotti sieltä täältä.


Sain listan takaisin paikalleen lämmittämällä sitä kuumailmapuhaltimella (pehmenee) ja paukuttamalla kumivasaralla. Busterissa on sellainen t-kisko, johon lista kiinnitetään. Mitään liimamassoja ei käsittääkseni.


Osaisiko joku neuvoa, millä ja miten kannattaa kiinnittää purjeveneen kylkeen muovista törmäyslistaa ? Kyseessä on Etolasta ostettu mm leveä lista, jossa keskellä ura, johon painetaan lopuksi kiilalista. Olen poistanut vanhan listan ja se oli liimattu ilmeisesti kontaktiliimalla ja ruuvattu . Lainaus käyttäjältä: jackdalope - 25. Mistä saisi sopivaa listaa veneen reunaa suojaamaan.


Ei oikein tunnu löytyvän mistään (edullisesti). Saisi olla ihan reiluakin ja L-profiililla. Onkohan se ollut kumia vai muovia?


Nyt se on kovaa ja repaleista ja repii verkot sun muut. Muovilistat listoitukseen saat K-raudasta. Muoviset laattalistat ja johtokotelot sekä muut listat viimeistelevät kodin ilmeen.


Kun vene ja profiili on tiedossa, niin soita helsingin Teollisuus- Etolaan ja tilaa matkahuoltoon itsellesi lista. Mittaa kuinka paljon listaa . Marmoritiskiltä, mutta ovat varmaan aika kalliit. Vähän jäi harmittamaan toi Etolan liankeruu listan käyttö kun aloitti yhteen kaareen pienen ruosteenalun. Lista pitä jättä tietyn märän lyhkäiseksi ja venyttä paikalleen.


Venelista Etra - Your industrial partner FI EN Etra Etusivu Yritys Uutisarkisto Asiakaslehdet Tilinavaushakemus Yhteydenotto Avoimet työpaikat Etola -yhtiöt Tuotteet Tuotehakemisto. Tuli tuossa talven aikana hiukan modattua riviera pulpetti venettä, törmäys lista puuttuu vielä kuvista :D. Törmäyslistan otin vasemmalta kyljeltä pois ja samoin sen alla irronneen lasikuidun kyljeltä ja noin pari senttiä täkin päältä pois. Rappasin koko ylälaudan puulle ja valkaisin sitä hieman.


Samaa Veikon tehtaan kamaa myy mm. Samalla sieltä löytyivät kuitenkin matkaan myös Etolan senttiä vahvat vaahtomuovipatjat, jotka soviteltiin mattoveitsen avulla ahterihytin sänkyihin. Sekin on mainittava, että käyttäessäni illalla ennen saunaa Wickströmiä hetkisen käynnissä havaitsin myös erään uuden probleeman.


Käännä tämä sivu Мы предлагаем широкий ассортимент продукции и услуг в области пластмассовые.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Aurinkokellon suunta

Lattiakaivon tiivisteen vaihto

Spinaalistenoosi leikkaus riskit