Suihkuverhotanko

Suora alumiininen suihkuverhotanko. Pingotetaan seinien väliin. Monikulma suihkuverhotanko. Voidaan muodostaa 90x9 170xtai 90x80xkulmat. Tarjoustemme voimassaoloaika muuttuu.


Tangon halkaisija on mm.

Tanko pingotetaan seinien väliin eikä tarvitse ruuvikiinnitystä. Meillä on ylimääräinen suihkuverhotanko ja ajattelin viedä sen kirpparille. Ongelmana on kuitenkin tangon säätö pienemmälle. Tanko on sellainen säädettävä teleskooppimalli. Siinä on osaa ja niitä voi vaikka pyörittää, mutta mitään ei tapahdu.


Suihkuverhotanko alumiinista. Lisää saman tuoteryhmän tuotteita. Poistosarja_Nano_kylpyammeeseen.

Tallenna ostoslistasi ja suosikkituotteesi palveluun. Näe kaikkien S-ryhmän myymälöiden ajankohtaiset tuote- ja hintatiedot. Meidän huushollin huonekorkeus on 280cm ja kylppärissä suihkuverhokiskokin on siellä katon rajassa ja suihkuverhothan on vaan 200cm. Lähettäkää minulle tietoa uutuustuotteista, -esitteistä ja tapahtumista!


Sähköiset esitteemme, olkaa hyvä! Esitteistöämme päivitetään usein ja sähköisesti luettavassa versioissa on aina tuorein sisältö. Antoisia ja virikkeellisiä lukuhetkiä! Jos asunnon suihkutilasta puuttuu suihkuverhotanko , kuuluuko sen hankinta vuokralaiselle vai vuokranantajalle?


Käyttämätön suihkuverhotanko. Ilmoitustyyppi: Myydään, Ilmoitus jätetty: . Tanko koostuu kahdesta eripaksuisesta tangosta ja sisäpuolella olevasta metallijousesta. Tanko asennetaan venyttämällä tanko halutun tilan levyiseksi ja tämän jälkeen pingotetaan kah. Asiantunteva palvelu ja sujuva toimitus meiltä.


Tervetuloa verkkokauppaamme tai lähimpään myymäläämme. Joten jos tästä on jollekin hyötyä. Eli, etsin kylpyammeelle, tai yleisemmin kait tassuammeelle käytettävää, kattoon . Polyesteri- ja tekstiilisuihkuverhoissa alareunassa painonauha, jonka ansiosta verhot roikkuvat ryhdikkäästi tarttumatta suihkuttajaan.


Pislan tuotteita löytyy kaikista hyvinvarustetuista tavarataloista ja rauta- ja sisustusalan liikkeistä.

TIEDUSTELE HALUAMALLESI TUOTTEELLE LÄHIN JÄLLEENMYYJÄ . Spirella Saippua-annostelija Retro musta.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Aurinkokellon suunta

Lattiakaivon tiivisteen vaihto

Spinaalistenoosi leikkaus riskit