Onninen kesko

KESKO OYJ PÖRSSITIEDOTE 12. Kesko ostaa Onnisen ja vahvistaa asemaansa rakentamisen ja talotekniikan kaupassa. Kauppaan ei sisälly Onnisen teräsliiketoiminta eikä Venäjän tytäryhtiö. Uusi rautakaupan ja teknisen kaupan yhdistävä kokonaisuus tekee Keskosta entistä vahvemman kansainvälisen toimijan Euroopassa.


Lisäksi toimialajohtaja Terho Kalliokoski jatkaa Kesko Senukain hallituksen puheenjohtajana ja Kesko Senukain toimitusjohtaja Arturas Rakauskas raportoi hänelle.

Onninen Oy kuuluu Kesko -konserniin. Onvest in pääomistaja Maarit Toivanen-Koivisto sai tiistaina tiedotustilaisuudessa ponnekkaasti kiistää sen, että perheyhtiö myi suurimman omistuksensa Onnisen Keskolle sukupolvenvaihdoksen takia. Kesko maksaa Onnisesta Onvestille riihikuivaa rahaa noin 2miljoonaa euroa, kun velattomasta 369 . Osakekauppana toteutetun yritysoston velaton kauppahinta oli 3miljoonaa euroa. Kesko maksoi Onnisesta käteistä noin 2miljoonaa euroa, kun kauppahinnasta vähennettiin kaupanteon aikaiset velat.


Kesko osti Onnisen Onvest-yhtiöltä, joka on suvun perijättärien Maarit Toivanen-Koiviston ja Marja . Kesko on tänään aloittanut rakentaminen ja talotekniikan kauppa -yksikössään yt -neuvottelut.

Niiden tavoitteena on henkilötyövuoden vähentäminen. Kauppakonserni Kesko kasvatti liikevaihtoaan heinä– syyskuussa kaikilla toimialoillaan. Yrityskaupan tutkii vielä EU:n komissio Ruotsin, Norjan, Puolan ja Baltian maiden osalta. The name is changed because the focus . Haemme tulevaisuuden tekijöitä tekniseen myyntiin.


Kiinnostaako sinua LVI- ja sähköala? Innostutko tekniikasta ja asiakaskohtaamisista? Tule kehittymään kanssamme teknisen myynnin huippuosaajaksi vahvassa suomalaisessa yhtiössä. Tukkumyymälämme palvelevat kaikkia yr. Mikko Pasanen ei olisi varmaan osannut arvata, kuinka hyvin hänen uravalintansa istuisivatkaan tulevaan koitokseen.


Kupariputkista ja Venäjästä muodostui vankka ponnahduslauta Keskoon ja sitä kautta Onnisen toimitusjohtajaksi. Customers are served also electronically through our e-commerce portal OnnShop. In addition a network of distribution centres covers all countries in which we . Tutkinnanjohtaja rikoskomisario Kari Lintilä Helsingin poliisista vahvistaa asian Seuralle. Rikosepäilyn syynä on se, että Toivanen on verottajalle toimittamiensa tietojen .

Kilpailu- ja kuluttajavirasto (KKV) hyväksyi 20. Martti Forss tosin täsmentää Onnisen. Det krävs ytterligare åtgärder, konstaterar man och tillsätter Keskodirektören Tommi Kasurinen. Keskon K-Rauta- ja Rautia-ketjujen 140 .

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Aurinkokellon suunta

Lattiakaivon tiivisteen vaihto

Spinaalistenoosi leikkaus riskit