Keittiön välitila mikrosementti

Ajattelin vielä kertoa muutaman sanasen tuosta meidän keittiön välitilasta. Lopullista materiaalia mietitiin aika kauan. Minä olisin halunut laattaa, mies sen sijaan lasin. Minä taas en halunnut lasia ja laatat eivät tulleet kuuloonkaan miehen mielestä. Päädyimme siis kompromissiin, joka oli mikrosementti.


Keittiön välitila on melko yleinen kohde mikrosementillä tehtäväksi.

Elävä pinta on todella näyttävän näköinen, ja sileä saumaton pinta helppo pitää puhtaana rasvasta ja muista tahroista. Oheisen kuvan välitilan on tehnyt Tee-Se-Itse mikrosementti mies Luhangassa. Käytetty väri on valkoinen, ja n. Nyt olisi vuorossa ensimmäinen toivepostaus kotiin ja remonttiimme liittyen. Valitessamme kotimme värimaailmaa ja remontissa käytettäviä materiaaleja eniten päänvaivaa aiheutti keittiön välitila. Olimme jo valinneet kahta eri sävyistä maalia seiniin sekä tapetin yhteen huoneeseen.


Espoolaispariskunta oli tekemässä keittiöremonttia, ja haaveena oli keittiön välitilaan helppohoitoinen, kaunis ja saumaton pinta ilman lasia. Ajatus mikrosementtiseinästä alkoi kovasti kiinnostaa.

Erityisen suosittua mikrosementti on kylpyhuone- ja wc-tiloissa silloin kun vesieristys on kunnossa, mutta . Mikrosementti soveltuu remontoitavan tai uudiskohteen materiaaliksi. Käytännössä mikrosementillä tarkoitetaan noin millimetrin paksuista saumatonta pinnoitetta, joka sopii sekä kuiviin että kosteisiin tiloihin. BETONIMAINEN KEITTIÖN VÄLITILA. Olen saanut keittiömme välitilasta sen verran paljon kysymyksiä niin tutuilta kuin teiltä blogini lukijoiltakin, että ajattelin omistaa sille nyt oman postauksensa.


Keittiössämme oli edellisien asukkaiden jäljiltä välitilassa siniturkoosia . Mitä maksaa mikrosementointi? Tutustu toteutuneisien remonttien hintoihin. Ota nämä huomioon tilatessa mikrosementointia kylpyhuoneeseesi tai keittiöösi.


Runsas valikoima keittiön välitiloihin soveltuvia materiaaleja. Se soveltuu käytettäväksi kuivissa ja kosteissa tiloissa sisällä ja ulkona. Käyttökohteita voivat olla muun muassa keittiön välitilat , kodinhoitohuoneen ja eteisen lattiat, pöytäpinnat ja huonekalut.


Oikeastaan vain mielikuvitus on rajana. Betonia muistuttava mikrosementtipinnoite sopii kodin jokaiselle pinnalle laatoista lattiaan ja jopa oviin asti. Pinnoitteen asentaminen on helppoa ja onnistuu amatööriltäkin.


Aidot betonipinnat ja niitä muistuttavat rouheat pinnoitteet ovat nousseet suosituiksi myös tavallisten kotien sisustuksia ja remontteja . Kun keittiö harmitti niin paljon, olin todella varautunut loppujen päätösten suhteen, kuten juuri välitilan.

Se oli ollut ongelma jo alunalkaen, kun en. On varmaan aika samanlaista, olen kuitenkin siinä käsityksessä että se mikrosementti on hieman hienompaa kuin karkea saneerauslaasti. Gruesolla voi pinnoittaa esimerkiksi myös keittiön välitilan , jos haluaa rouheaa pintaa. Seinäpinnat vedetty saneerauslaastilla toiseen kertaan.


Pinta vielä kuivumassa, joten siksi saumat kuultavat vielä läpi. Lattiassa Grueso, jonka päälle valkoinen (Blanco) mikrosementti levitettiin. Lopuksi mikrosementin päälle laitetaan suoja-aine, jos tarvitaan. Miten mikrosementti pitää käsitellä kun se on keittiön välitilassa ? Nyt päästään kurkistamaan itse keittiöremontin työvaiheisiin :) Tästä pääset kurkkaamaan vielä postaussarjan ensimmäisen osion - ennen ja jälkeen kuvat. Tästä taas pääset hyppäämään suoraan kolmanteen osioon, josta löytyy lisää valmiin keittiön kuvia, sekä vinkkejä mm.


Lauantainen yllättävä laattojen putoaminen työtasojen vaihdon yhteydessä poiki ehkä yhden nerokkaimmista ideoistamme pitkään aikaan! Päätimme rapata välitilan. Ihan uniikki ideahan tuo ei ole, onhan noita näkynyt ennenkin, mutta meistä se tuntui välittömästi oikealta juuri meidän keittiöön. Sisustusideoita ja sisustuskuvia aiheesta mikrosementti.


Meidän minikylppäriin laitettiin remontin yhteydessä kaakeleiden päälle mikrosementti. Alakerrassa vaihdettiin remontin yhteydessä lattia, maalattiin ja tasoitettiin lasikuitutapetilla vuoratut seinät ja keittiön katto. Millainen materiaali on paras välitilassa?


Jo jonkin aikaa olen suunnitellut postausta meidän keittiön välitilan mikrolaastista. Onkohan tuo mikrolaasti samaa kuin mikrosementti , vai sekoitanko muuten samankuuloiset tuotteet turhaan toisiinsa?

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Aurinkokellon suunta

Lattiakaivon tiivisteen vaihto

Spinaalistenoosi leikkaus riskit