Karaattilevy julkisivut

Karaattilevy onko korvaavaa levy-tuotetta. Ulkovuoraus karaattilevyä , etelän puolen seinästä kiviä varisee levystä, (kivettömiä laikkuja seinässä), muut seinät on uutta vastaavassa kunnossa. Uskomattoman pitkäikäinen levy yleensä ottaen. Onko joku keino puhdistaa mustunut karaattilevy poistamatta samalla kivirouhetta? Musta lika saattaa olla jotain sientä tai hometta.


Levyt on asennettu -luvulla ja erityisesti pohjoisseinän levytys on mustunut rumaksi. Osittain kiviaines on rapissut pois ja levy on ruman näköistä. Poistetaanko karaattilevy ennen puu- tai rappauspinnoitteen laittamista? Jos laitamme puupinnoitteen, voiko karaattilevyn jättää alle?


Entä rimoitus ja eristeet? Kuinka paljon tällainen . Nyt on lähes kaikki pinnoitus kivet varisseet pois levyjen pinnasta. Olisikohan mahdollista ruiskuttaa rappaus levyjen pintaan, kuten sisällä tehdään kattojen tasoitukset? Vai onko joku muu järkevä ja suhteellisen edullinen tapa . Pyöröhirsinen mökki maalattu aiemmin ruskealla Valtti Colorilla, aikom. Hei, Olisin tiedustellut missä vaiheessa sokkelin tai tiiliverhouksen halkeamista pi.


Mitä voi tehdä tummuneille karaatti ulkoseinän pinnoituslevyille? Varmaankin homepesu-tai esim. Tikkurilan yleispuhdistusainekäsittely ja pehmoisella esim.


Joillakin luulisi olevan tietotaitoa . Voiko lautapanelin laittaa karatelevyn päälle suoraan. Ostimme vanhan talon, jonka pitkät sivuseinät ovat karaattilevyllä päällystetyt. Secure and full-featured Online Shopping Cart Software with the complete set of powerful ecommerce options to create your own online store with minimum efforts involved.


Lautaverhoilu pystyyn tai vaakaan, mutta samaan suuntaan koko julkisivussa , on kaupunkikuvatoimikunnan suositus. Yhteneväisyys ei ole yksitoikkoisuutta ainakaan Sairion männikköisellä pientaloalueella. Vanhoilla pientaloalueilla pyritään vaalimaan rakennusten alkuperäistä ilmettä. Suositukset ovat laudantarkkoja.


Kuntoarvioon liittyvä mahdollinen jatkotoimenpide. Rakennuksen jonkin osa- alueen. Muutaman vuoden päästä olisi tarkoitus alkaa rakentamaan uutta taloa ja mietin josko julkisivun saisi tehtyä samanlaisilla rapatuilla vaneri(?) levyillä joita käytettiin -luvun rmt taloissa.


Eli niillä vaaleilla rouhekivipintaisilla levyillä. Jaakkolan vanha pirtti: Ulkovuorirempan alkua jaakkolanvanhapirtti. Välimuistissa Samankaltaisia 17. Tuulensuojana oli käytetty bituliittilevyä, jonka päälle oli kiinnitetty karaattilevy , eli kivirouhepinnoitteua vaneria.


Kirvesmiehemme kehui tuota bitumilla kyllästettyä tuulensuojaa kestäväksi ja hyvin käsiteltäväksi. Kun olen käynyt paperit läpi, menen ulos tarkastamaan ta- lon sokkelin, julkisivun , ikkunat, mahdollisen salaojituksen ja sadevesijärjestelmän, öljysäiliön sekä maaperän kaadot. Kaikkien asuinrakennusten katot ovat olleet betonitiiltä. Julkisivut ovat kokeneet jo kaksi erityyppistä muutosvaihetta.


Ensimmäisessä vaiheessa julkisivuja modernisoitiin niin sanotusti huolto- vapaiksi mineriitillä ja karaattilevyllä tai ajan- hengen mukaisiksi karkealla lomalaudoituk- sella. Mitä toimenpiteitä vaaditaan tällä . Suomessa podetaan kroonista asuntopulaa ainakin pääkaupunkiseudulla. Muualla maailmassa käytetyt konttitalo- sekä moduulitaloratkaisuja kannattaisi miettiä Suomessakin.


Kontti ja moduuliasunnot ovat valmiiksi sisustettuja asuntokäyttöön.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Aurinkokellon suunta

Lattiakaivon tiivisteen vaihto

Spinaalistenoosi leikkaus riskit