Kaakeleiden maalaus tikkurila

Näin maalaat kuivien tilojen kaakelit. Näillä tuotteilla onnistut kylpyhuoneen maalaamisessa. Videossa esitellyt tuotteet. Oletko kyllästynyt keittiön välitilan kaakeleiden värisävyyn? Jos olet aikeissa ryhtyä tähän kaakeleiden maalausprojektiin , lue Maalilinjan asiantuntijoiden ohjeet usein kysyttyyn kysymykseen.


Vesiohenteisella Lujalla ja uudella Otex Akva -tartuntapohjamaalilla saat onnistuneen lopputuloksen. Uusi kestävä ilme kaakeleille ja kivipinnoille nopeasti, edullisesti ja vaivattomasti! Nuoren parin kylpyhuone kaipasi uudistusta.


Lue, miten kylpyhuoneen kaakeleiden maalaus toteutettiin nopeasti ja edullisesti laattapinnoitteella! Kaakelien maalaus on nopea ja helppo tapa muuttaa koko keittiön ilme. Katso työvaiheet sekä kuvat ennen ja jälkeen!


Näin joku aika sitten jossain (deco?, koti ja keittiö?) lehdessä ohjeen kaakelien maalaukseen : Pese maalipesuaineella, hio kaakelit sitten vesihiomapaperilla, maalaa pohja tikkurilan Otex-pohjamaalilla ja pintaan Luja-maali. Itse maalasin valkoiset kaakelit myös valkoisiksi, laatat olivat hyvässä kunnossa mutta saumat ikävästi pinttyneet. Tikkurilan omilta sivuilta löytyy myös tietoa märkätilojen maalauksesta.


Laatoitus pestiin ensin jollain laattapesulla, pohjamaalaus Otexilla ja maali päälle. Kaakeleiden vaihtaminen ei ole ainoa vaihtoehto silloin, kun kylpyhuone kaipaa uutta ilmettä. Markkinoilla on jo kymmenisen vuotta ollut. On myös muistettava se, että kaakelimaaleja ei ole tarkoitettu silikonille, ja silikonit ne pitää poistaa ennen maalausta. Teipin liima aiheuttaa maalin kanssa kemiallisen . Käydäänpäs tämän keittiöprojektin kimppuun vihdoinkin ihan kunnolla.


Ajattelin käydä koko homman läpi kaikkine välivaiheineen, jotta tästä olisi apua jollekin toiselle joka samaa maalausoperaatioita miettii. Ensimmäisenä tässä on tietysti houkutteleva ennen ja jälkeen -kuva. Pahoittelen kuvien vinoutta, toivottavasti . Pese pinnat Maalipesulla etiketin ohjeiden mukaisesti.


Huuhtele hyvin ja anna kuivua. Pohjamaalaa Otex Akva - tartuntapohjamaalilla käyttäen kalustemaalitelaa (S14) tai mohairtelaa. Pintamaalaa 1–kertaan . Itse maalin pitäisi käsittääkseni kestää roiskevettä ja kuumuutta riittävästi, mutta miten pohja tulisi . Tein pesuhuoneremontin vajaa vuosi sitten. Olin nähnyt Englannissa maalattuja kaakeliseiniä joten kävin maalilikkeiden kimppuun. Sieltä löytyi jopa erikoismaalli laattoja varten . Kaakelimaali levitetään sekä kaakeleiden että saumojen päälle.


Jälki voi näyttää kosteana. Toinen kerros voi olla tarpeen, mikäli maalattava kaakeli on sävyltään tumma tai kuviollinen. Kaakelisaumojen maalaus onnistuu helposti ja siististi saumakynällä. Lattia taas on maalattu samaisella Lujalla värinään Y5(takorauta). Soveltuu kaikille lasitetuille ja lasittamattomille laatoille sekä klinkkereille, myös graniitille, marmorille ja muille kivilaaduille.


Saatavilla 7ml:n ja l:n pakkauksissa. Me ollaan myös maalattu meidän WC:n kaakelit kaakelimaalilla ja hyvin on kestänyt. Suurin muutos oli varmasti katon maalaus , joka oli helpoin, nopein ja eniten raikkautta aiheuttava työvaihe! Suosittelen maalausta lämmöllä kaikille mäntypaneelikattojen kanssa painiville! Tavallinen kattomaalikin käy.


Tải video Lankkulattian maalaus - Tikkurila mới nhất, cập nhật và xem clip Lankkulattian maalaus - Tikkurila hay.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Aurinkokellon suunta

Lattiakaivon tiivisteen vaihto

Spinaalistenoosi leikkaus riskit