Josadoor puuovet

Vankat puuovet saatavilla useila eri lakkauksilla ja urituksilla. Olet täällä: Etusivu - Tuotteet - Ovimallit - Kalvo-ovet. Puuovien elävä pinta ja lämmin materiaali henkivät kodikasta tunnelmaa. Tutustu valikoimaan: hahle. Vehkapuulajit kehysoviin.


Ara-Kaluste Oy on vakio- ja erikoismittaisten kalusteiden valmistaja.

Karpalo Koivu Holvikaari. Saatavilla seuraavissa väreissä: valkaistu , valkaistu , kirsikkapetsi, valkea, pähkinäpetsi, musta. Luonnollinen puupinta kauneimmillaan. Ei sovellu kosteisiin paikkoihin.


Oviremontit ja ovet kotiisi vuoden kokemuksella. Laadukkaat Cesilia-kalusteet , -liukuovet ja -kaapit aina suunnittelusta asennukseen asti. Keittiössä Mette -ovi, valkoinen mattakalvo, valkoinen runko.


Talonpoika -ovi, valkoinen runko.

Oletetaan että kustavin puu on suomalainen, samon kensapuu. Haluan taatusti suomalaiset puuovet. MDF-ovia saa kolhuja ja kulutusta kestävillä kalvopinnoilla ja maalattuna, jolloin värivalikoimissa on tehtaan lukuisten perusvärien lisäksi vielä koko Tikkurilan Monicolor ja Nova -värikartastojen kirjo.


Massiivipuuovet ja viilutetut ovet . Puusektorin Paroni - saarniovi. Remontti mielessä, vanhat kalusteet kammottaa? Lähetä viesti niin mietitään porukalla teille sopivin. MDF-ovi Minttu Fino Passion-ovi Viiluovi Betula Puuovi Lilja . Josadoorin mallistosta löydät mm.


Valtaosa suomalaisista kodeista sisältääkin jotakin Hahle -ryhmältä tullutta, joskus jopa vuosikymmeniä palvelleita tuotteita, kuten puuovia ja mekanismeja. Puu- ja viiluovien värimallit. Viilutetut puuovet luovat keittiöön kodikkaan tunnelman. Ovet valmistetaan liimaamalla kalustelevyn pintaan aito puuviilu, minkä tuloksena syntyy kaunis ja tasainen puupinta. Valinnaisia pintakäsittelyjä ovat petsaus ja lakkaus.


Valitessasi koivu-, tammi-, tai pähkinäviilun saat ovesi myös ympäriviilutettuina. Puuovet ,kehysovet,viiluovet, HAHLE , JOSADOOR. No Kustavin Puu tekee ihan puuovia.

Viereisellä sivulla petsimallit puulajikohtaisesti. Muistathan, että puu on luonnonmukainen tuote ja väri voi vaihdella hieman.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Aurinkokellon suunta

Lattiakaivon tiivisteen vaihto

Spinaalistenoosi leikkaus riskit