Hollywood punainen matto

Myös kuninkaallisiin juhlallisuuksiin punainen matto sopii hyvin. Katso myös mitä muut asiakkaamme ostivat tämän tuotteen kanssa. Elokuvatähden Tähti sade.


Punainen ja purppura väri ovat jo antiikin ajoista asti olleet erityisen arvostettuja niiden harvinaisuuden vuoksi. Varhaisin viittaus punaiseen mattoon on kreikkalaisen Aiskhyloksen . Näistä ajatuksista sitten syntyi idea helmikuun kutsupöydän ”punaiseksi langaksi” tai pitäisikö .

Hollywood valmistautuu kovaa vauhtia Oscar-gaalaan. Kun näytelmän nimihenkilö palaa sodasta, hänen vaimonsa pyytää häntä astumaan kotiin punaista mattoa pitkin. Sankari kieltäytyy, koska pelkää jumalten vihastuvan, jos kuolevainen ottaisi . Myös näyttelijänä uraa luova Ratajkowski on näytellyt muun muassa elokuvissa Gone girl ja Entourage. Ratajkowski ei ole ensimmäinen mallikaunotar, joka on viime aikoina uskaltatunut punaiselle matolle vailla alushousuja. Venetsian elokuvajuhlilla päitä käänsi italialaismallit Giulia Salemi ja Dayane . Sara lisäsi Instagram-tililleen kuvan gaalatyylistään.


Kuvatekstissä hän kirjoittaa: Tämä ilta oli erityinen . Näyttelijä Evan Rachel Wood ihastutti Golden Globes -gaalassa Altuzarran puvussa.

Awards kausi huipentui Oscar seremonia, on virallisesti alkanut. Ja se, paras punaiset matot aikana. Raittius oli yleinen sävy matolle. Vieraat ovat valinneet yksinkertaisempia ja . Olen ollut alalla vuotta, kertoo Rintala. Jukka Rintala valmistelee punaiselle matolle pukunäyttelyä.


Iltapukuiset nuket nostetaan kultakorokkeille. Lisäksi Rintalan vaatettama kukkaistyttö osallistuu palkintojenjakoon. Nightlife, Hämeenlinna klo 23. Tulethan siis esittelemään Monacon rannalta saamaasi rusketusta ja yhtä monesta luksusautostasi.


Paparazzien salamavalot ja kaupungin säihke odottaa Gaala-väkeään. Nämä juhlat eivät ole mitään pyrkyreitä varten, vaan ota koko juhlaseurueesi käsipuoleesi ja luo samalla uusia suhteita. Tällöin liikenne suljetaan ja kadulle rullataan punaiset matot. Omaa tähteä odotellessa ilmeisesti.


Punainen matto rullataan jalkojenne juureen klo ja juhlallisuudet päättyvät klo 4. Juhlatilaksi käy kaikki olohuoneesta yökerhoon, sillä somistuksella luot juuri oikean tunnelman. Tässä teemassa on lupa kimaltaa ja säkenöidä - käytä koristelussa oviverhoja, ilmapalloja, timanttikoristeita ja hohtoserpentiiniä. Levitä lattialle punainen matto , jossa kaikki saavat poseerata kuten .

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Aurinkokellon suunta

Lattiakaivon tiivisteen vaihto

Spinaalistenoosi leikkaus riskit