Zoomer interaktiivinen robottikoira

Lapsi voi leikittää Pupstar-pentua purulelulla tai pelata sen kanssa hauskoja pelejä kuten Haukkusankaria ja Ulvontaa. Vahtitilassa pentu käyttäytyy oikean vahtikoiran tavoin suojellen lapsen tärkeitä tavaroita. Koiraa voi myös suostutella. Yksinkertaisimmillaan interaktiivinen lelu on haukkuva ja liikkuva koira tai silitettäessä kehräävä lelukissa.


Erityisen suosittu oli Robottikoira Teksta sekä robottipehmo Furby, joita molempia myytiin joulun aikaan huimat määrät.

Tämä Zoomerin interaktiivinen lelu esittää ponia ja sen kanssa on hauska leikkiä! Voit esimerkiksi harjoitella ponin kanssa, sekä syöttää ja harjatas sitä. Robottia voi ohjailla harjojen, omien, porkkanoiden, sokeripaloja ja erilaisten liikkeiden avulla.


Jännittävä ja monipuolinen lelu kaikille hevosia ja poneja rakastaville! Tämä robottikoira kuuleekomennot ja reagoi, kun käsket sitä kierimään, istumaan,nukkumaan, antamaan tassua, leikkimään tai sanot pitäväsisiitä. Sisältää robottikoiran ja ladattavan litiumpolymeeriakun (V).


Ikäsuositus yli 5-vuotiaille.

Aseta kieli: A = englanti, B = ruotsi, . Nyt on lapsilla kova pettymys, kun robotti ei oikein tahdo totella lapsia. Robotille siis voi opettaa temppuja, istu, makaa, kieri jne. Ei sisällä paristoja (x AAA). Mitä enemmän leikit niiden kanssa, sen iloisempia ne ovat!


Perillä maanantaina–tiistaina tai heti. Perillä keskiviikkona–torstaina tai heti myymälöistä. Zoomer Kitty - interaktiivinen robottikissa. Tästä somasta ZOOMER Zuppies - robottikoirasta tulee lapsen uskollinen ystävä. Pennun mielentilan näkee sen silmien valoista.


Sillä on pyörivät pyörät, ja se leikkii vuorovaikutteisia leikkejä lapsen kanssa. Reagoi mahan silitykseen, nenän rapsuttamiseen ja pään . Tämä hauska koiranpentu osaa muun muassa haukkua, tanssia ja heilua. Vuorovaikutteinen ZOOMER RYHMÄ HAU -Samppa puhuu suomea ja tanskaa, ja siinä on 1ääntä ja lausahdusta.


Siinä on jopa muuntuva pentupakkaus, josta voi laukaista kaksi vesitykkiä.

Sampassa on peräti yli vuorovaikutteista tehtävää, . Meiltä K-Citymarketista löydät parhaat lahjat lapsille! Heidän kerhossa tekemällään joululahjatoiveiden listalla on yksi robottikoira mutta enemmän erilaisia pieniä muovihahmoja. On ne ihan kivoja mutta ei . Nämä ovat erityisesti 5–7-vuotiaiden suosikkeja. Friends Laken ostoskeskus.


Ylelliset hemmottelutuotteet. Tabletit Pelikoneiden uudet mallit. Cd- levy Vain elämää Langattomat kaiuttimet.


Tämä tapa on levinnyt Eurooppaan, ja nyt se on levinnyt myös Suomeen, Kurjenoja sanoo.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Aurinkokellon suunta

Asuntovaunu purkaamo keijo salo lapua

Lattiakaivon tiivisteen vaihto