Puuseppä oulun seutu

Rustiikki Ruksin puusepän käsissä syntyy yhtä sujuvasti niin vanhaa valkoista, rustiikin ruskeaa kuin modernia muotoiluakin. Huonekalujen ja kalusteiden valmistus mittatilaustyönä niin yksityisille kuin yrityksillekin. Valmistan ja entisöin puukäsitöitä yksityishenkilöille ja yritysasiakkaille, aina suuremmista huonekaluryhmistä sisustuselementteihin, yksilöllisiin pientuotteisiin sekä liikelahjoihin.


Kalusteverstaani sijaitsee Oulussa , Takalaanilan kaupunginosassa. Puusepänliike Mattila Ky. Yrityksen asiakkaina ovat niin yritykset, yksityishenkilöt kuin kunnat sekä seurakunnat.

Tervetuloa kotisivuilleni! Toimialaamme kuuluvat kaikki puusepäntyöt. Viimeisimpänä tuotteena mahongista valmistetut pikaveneet. Käytössämme oleva monipuolinen konekanta mahdollistaa niin . Tiedot yrityksistä, tuotteista ja palveluista helposti ja nopeasti fonecta.


Olen Janne Karvonen, puualan artesaani. Suunnittelen ja valmistan uniikkeja pienesineitä, huonekaluja, kalusteita sekä sisustuselementtejä yksityisille ja yrityksille. Entisöin myös vanhoja huonekaluja.

Tärkeää minulle on, että kaikki . PuuDuuni Karvonen tekee puusta mittatilaustyönä mitä tahansa haluatkin. Toimimme Raahen seudulla , myös Oulussa. Pirttikalustot ja muut kodin huonekalut tehdään mittojen mukaan. Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!


Jokaisessa kalusteessa näkyy puusepän käden jälki. Kalustepuuseppä Hannu Heikkilä hioo WC-kalusteiden päälle tulevaa valolippaa. Toimitus Ouluun ja muualle Suomeen.


Asiakas on suunnitellut lipan itse, sekä toimittanut haluamansa mitat. Kyse ei ole antiikkihuonekalusta, muuten vaan mieluisasta huonekalusta, jote ei kehtaa ilman kunnostusta olohuoneessa pitää. Hirsityöt, rakennusten restaurointi ja puusepän työt - Oulu.


Kun toisella on kiire tai hän tarvitsee apua esimerkiksi isojen huonekalujen siirtelyssä, apua löytyy läheltä. Molemmat puusepät kuitenkin toimivat itsenäisinä yrittäjinä. Ammi Ronkainen käynnisti yrityksensä toiminnan helmikuussa, mutta Seppo Paldanius on jo hieman kokeneempi yrittäjä. Toimipaikkamme on Oulussa Ruskon teollisuus- alueella. Teemme kalusteita vuoden työkokemuksella ja olemme erikoistuneet erityisosaamista ja erityismittoja vaativiin kalusteisiin eli . Siinä yhdistyvät teknologia, tekniikka ja kädentaidot.


Ammatilliset oppilaitokset.

P uuseppä valmistaa huonekaluja sekä koteihin että julkisiin tiloihin. Hän tekee valmiiden piirustusten mukaan. Oulun seudun ammattiopisto.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Aurinkokellon suunta

Asuntovaunu purkaamo keijo salo lapua

Lattiakaivon tiivisteen vaihto