Puinen ovikatos

Ovikatokset suojaavat niin asukkaita kuin ulko-oveakin. Se voidaan asentaa oven, ikkunan ja vastaavien päälle. Tämä upea ovikatos ei ainoastaan paranna talosi ulkonäköä vaan se myös suojaa ovea tai ikkunaa ilman auringonvalon estämistä. Sitä voidaan käyttää kodeissa tai li. Vertaa hintoja ja tilaa heti.


Koska se on valmistettu laadukkaasta, kyllästetystä männystä, tämä puinen ovikatos on todella vakaa, kestävä ja se ei lahoa . Puinen ovikatos tarjoaa kauniin tavan koristaa ulko-oveasi tai lisää hieman maalaischarmia taloosi. Katos on UV-suojattua polykarbonaattilevyä, joka on laadukas ja kestävä katemateriaali. Ruuvit ja mutterit ruostumatonta terästä.


Tukirautojen kiinnitysetäisyys toisistaan n. Materiaali mm UV- suojattu kirkas polykarbonaattilevy ja kannakkeet pulverimaalattua terästä. Katoksen seinään kiinnitysruuvit eivät kuulu toimituksiin. Näihin osiin suositellaan höylättyä kuusta, männyn sydänpuuta tai liimapuutolppia. Pahimmin säällä alttiissa osissa voidaan käyttää painekyllästettyä AB-luokiteltua. Tämä puinen ovikatos parantaa talosi ulkonäköä ja lisää maalaischarmia taloosi.


Takorauta materiaalina herättää useimmissa meissä positiivisia mielikuvia pajasta, ahjosta ja hieman tummanpuhuvasta sepästä takomassa punaisena hehkuvaa rautaa alasimensa päällä. Siitähän toki onkin kysymys. Mutta takorauta merkitsee myös aitaa, ajo- ja kävelyportteja, portaita, kaiteita.


Parvekeprojekti tuli tuossa kesäprojekteissa esiteltyä, mutta kun prosessista on tullut otettua pirusti kuvia, niin tykkäsin että kerron vähän yksityiskohdistakin. Varsinkin, kun nämä on juuri sitä perinteisintä puutyötä ja liitostekniikkaa, jolla asiat minusta kuuluu tehdä. Nämä voi tehdä naulaamalla . Fastlock Uni -valokate sekä Fastlock Canopy - ovikatokset.


Ovikatospakkaus sisältää puisen tai alumiinisen katosrungon sekä . Ennen ovikatoksen seinään kiinnittämistä, muista laittaa peltipokkauksen ja seinän väliin liimamassa vesi eristeeksi. Hanki kpl sopivia kiinnitystarvikkeita seinän kiinnitykseen (huomioi sivutuentojemme kiinnikekorvien mm reikä, ostaessasi sopivan kokoiset kiinnikkeet). Katoksella suojattu ulko-ovi on paljon houkuttelevampi kuin taivasalla oleva ovi. Katos ilahduttaa varsinkin silloin, kun tulet kotiin kaatosateessa ostoskassien kanssa tai kun vieraasi seisovat ovella.


Jos et halua puista katosta, vaan pidät teräksestä ja lasista, tutustu rautakauppojen katosvalikoimaan. Pakkauksessa puinen runkorakenne, mittaan leikatut valokatepalat sekä kiinnitystarvikkeet. Ovikatos piristää talon ilmettä ja suojaa sisäänkäyntiä.


PUINEN ARKKU M-KOKO Tyylikäs puinen arkku koko-M. Välimuistissa Samankaltaisia Kodin Terra verkkokauppa - Laaja valikoima rakentamisen, remontoinnin, puutarhan, eläinmaailman ja sisustamisen tuotteita verkossa. LVI-tarvikkeita, työkaluja, -koneita ja lemmikkieläinten ruokia ja tarvikkeita. Meille on tilattu puusepältä talveksi uusi vanhan mallinen sisarpaneloitu ikkunallinen ulko-ovi sivuoven virkaa toimittamaan. Nykyisessä panelit on kärsineet, se on kylmä kuin kauhistus, toisen vinttikomeronkin oviaukko on isompi ja lisäksi ikkunattomana se ei yhtään edesauta pimeän kellarin . Piharakennukset tilaat helpoiten Taloon.


Kaiken kokoiset piharakennukset pihasaunasta autotalliin ja huvimajasta kesämökkiin! Sage Green House Funny FacesSilly FacesGreen HousesShades Of GreenNice FaceFantasy CouplesStrange PlacesGreen Facade .

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Aurinkokellon suunta

Asuntovaunu purkaamo keijo salo lapua

Lattiakaivon tiivisteen vaihto