Peitto 200x220

Pehmeä 1 polyesterimikrokuitupäällinen. Olet kosketuksissa tyynyysi ja peittoosi varmasti lähes päivittäin ja vietät suuren osan ajastasi sängyssä. Ohjeita tyynyjen ja peittojen hoitoon tästä. Aiheeseen liittyvät blogikirjoitukset.


Päällisen materiaali: 1 polyesteri mikrokuitu. Kuivapesu: Älä kuivapese. Jälkihoito: Pesu ja kuivaus pesukoneessa, jonka täyttömäärä vähintään kg. Luksuspeitto rakentuu yhteen ommellusta peitosta.


Näiden väliin jää ilmatila, joka takaa tasaisen lämpimyyden, ilman kylmiä kohtia. Pehmeä, kevyt untuvankaltainen kuitu säilyttää muotonsa ja eristyskykynsä. Neliöompeleiden ja kanavaseinämien ansiosta peitto pysyy lämpimänä.


Valkopesun kestävä laadukas peitto koostuu kahdesta yhteenommellusta peitosta. Eristävät ilmataskut peittojen välissä tekevät peitosta lämpimän ilman viileitä kohtia. Koska laadusta ei kannata tinkiä, mutta hinnasta kyllä! Löydä itsellesi parhaat diilit VERTAA. Juuri sinulle sopiva peitto.


Peitto on yksilöllinen valinta, piditpä untuva- tai höyhentäytteestä tai lyosellista. Tilaa peitot edullisesti Ellokselta. Peittovalikoimassamme on paljon eri paksuisia ja kokoisia peittoja. Shoppaile helposti netistä ellos.


Star-merinovillapeite, harmaa. Lisää toivelistaan Lisää vertailuun. Merinovillapeite, harmaa. Princess- peitto , valkoinen.


Mahtava valikoima viimeisimpiä trendejä ja järkkymättömiä klassikoita! Helppoja ja turvallisia ostoksia kellon ympäri! Ilmava ja eristävä … Siirry kotisivulle. Lämmin, pehmeä allergiaystävällinen peite , jossa 3D täyte ja 1 puuvillakangas, joka Greenfirst anti-pölypunkkikäsitelty.


Sopii ympärivuotiseen käyttöön. SoftGreen peite on pehmeä, muhkea, Hoien suosikkipeite upeilla ominaisuuksilla. Ajatelmissa olisi hankkia oikea untuvatäytteinen peitto , vai voiko keinokuitu peitto olla yhtä hyvä?

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Aurinkokellon suunta

Asuntovaunu purkaamo keijo salo lapua

Lattiakaivon tiivisteen vaihto