Ostetaan romuautoja satakunta

Itsellä on pihassa pari volvon raatoa joista pitäisi päästä eroon. Tietääkö kukaan maksaako joku noista jotain vielä nykyään? Kymmenen vuotta sitten my. Y Auton varaosat ja tarvikkeet.


Rauman ja Euran toimipisteemme ovat molemmat virallisia romuautojen kierrätyspisteitä. Romuautot ,akkut ja metalli.

Eurassa toimii myös autopurkaamomme. Satakunnan Romu ja Kuljetus tarjoaa täyden palvelun romutyöt, purkutyöt, nosturiautopalvelun ja kaivinkonetyöt Satakunnan alueella. OSTETAAN : KAIKKI MERKIT HINTA KOHDALLA.


Saat täyden palvelun romutyöt meiltä, sillä romun keräämisen lisäksi noudamme ja kuljetamme romujätteen mukanamme aina pienemmistä eristä suurempiin, kuten romuautoihin. Niinpä romuautot ovat nykyisin arvotavaraa, joista ollaan kiinnostuneita. Vasta alkaneen Kierrätysarvoa-kampanjan aikana romu-autoa vastaan annetaan kierrätyspisteestä arvoseteli, jolla saa 2euron edun käytetyn auton ostamiseen tai peräti 5euron arvosetelin uuden auton hankintaan.


Arvosetelit hyväksytään . Meidän palvelumme on suunnattu niille, jotka haluavat vaihtaa autonsa rahaan eli myydä nopeasti!

Kaikki hoituu mukavasti, helposti ja nopeasti. Ranjia Oy ostaa autoja Afrikan vientiin toimialueena koko Suomi. Olemme myös suomen autokierrätyksen virallinen vastaanottopiste romuautoille.


Luvian Uusioteräs - Kierrätyspalvelu Oy ostaa metalliromua, kuparia, messinkiä, kaapeleita, akkuja ym. Noudamme romuatoja ja muuta metalliromua. Teemme romujen purkutyöt. Kattilahuoneiden ja erilaisten säiliöiden purkutyöt ja kuljetukset sopimuksen mukaan.


Ruuskanen Yhtiöt Oy tarjoaa romuauton noutopalvelun Ylöjärven, Tampereen ja koko Pirkanmaan alueella. Tutustu maksuttomaan palveluumme ja ota yhteyttä! Autopurkaamo voi ostaa koko auton kunhan siihen löytyy paperit.


Löydä ostetaan autoja alueeltasi helposti. Ostetaan autoja myyntiin purkuun ja kunnostukseen! Nettiauton Palvelut-hakemistosta löydät kätevästi kaikki tarvitsemasi palveluntarjoajat. Lahden Autopurkamolle on tullut jo kolme tapausta, joissa asiakas on varta vasten ostanut romuauton ja saanut siitä romutustodistuksen. Auton ei tarvitse olla rekisterissä, jotta siitä saa romutustodistuksen ja palkkion.


Autosta on kuitenkin löydyttävä sarjanumero. Vuosittain Suomessa romutetaan noin 60 . Palvelut Välimuistissa Samankaltaisia OJ Autokierrätys.

Lain mukaan auton viimeisen omistajan on toimitettava auto tuottajavastuun piiriin kuuluvaan viralliseen vastaanottopisteeseen. Virallisessa vastaanottopisteessä auton vastaanotto ja rekisteristä poisto hoituvat maksutta ja vaivatta. Tämän jälkeen OJ Autokierrätys pitää myös huolen, että romuauto.


Puuttuu: satakunta Ympäristöongelmat ovat harmaan romutusbisneksen suurin. Silvennoisen mukaan perinteinen kuvio harmaassa romutusbisneksessä menee seuraavasti: Lehdessä on ilmoitus, että otetaan vastaan romuautoja pientä maksua vastaan. Auton luovuttaja saa 50–euroa autosta. Romutusbisnestä pyörittävä henkilö purkaa auton ja myy sen metalliosat noin 150 . Myös mahdollisen osamaksun loppuvelan lunastus. Autojen noutopalvelu koko Suomesta.


Voit soittaa Ma-Su klo 8-20.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Aurinkokellon suunta

Asuntovaunu purkaamo keijo salo lapua

Lattiakaivon tiivisteen vaihto