Keittiön välitila laatta

Keittiön välitila eli seinä, joka jää keittiön ylä- ja alakaappien väliin, pinnoitetaan usein laatalla. Keraaminen laatta tarjoaa kauniin ja käytännöllisen ratkaisun keittiön välitilaan ja tulisijoihin. Pukkilan laattojen puhtaanapito- ja . Näin valitset keittiön välitilan laatan.


Tule tutustumaan keittiöön sopiviin laattoihin liikkeeseemme.

Siksi lattialaatat ovat usein paksumpia. Kylpyhuoneen laattoja valittaessa pitää muistaa helppo puhtaanapito ja turvallisuus. Karhea- tai struktuuripintainen lattialaatta ei ole liukas ja siten kylpyhuoneeseen hyvä valinta. Nyt vuorossa on Aulangon rintamamiestalon keittiön välitilan kaakelointi.


Kuivan tilan kuten keittiön välitilan kaakeloinnin osaa tehdä kuka vain, jos on kädentaitoja ja kärsivällisyyttä. Märkätilaan, johon tarvitaan vedeneristys, . Löydä ideat ja vinkit keittiön välitilaan.

Välitila voidaan päällystää erilaisilla materiaaleilla, joita ovat mm. Vain mielikuvitus on rajana ja nykyään keittiön välitiloissa nähdään . Kaikenlaiset laatat , seinä- ja lattialaatat ja verhoilukivet eri tilaan ja eri käyttöön, myös ulos ja edulliseen hintaan Bauhausista. Valkoinen kiiltävälasitteinen klinkkerilaatta sisätiloissa seinään ja lattiaan. Erinomainen laatta keittiön välitilaan.


Tehostelaatat sopivat hyvin esimerkiksi keittiön laatoitukseen. Yksi suosituista tehostelaatoista on Marokkolainen laatta , joka edustaa nousevaa trendiä ja sen avulla luot Marrakech-henkisen kuvioinnin esimerkiksi keittiön välitilaan. Keittiöön voit valita myös laatan jossa pehmeään pohjakuviointiin yhdistyy himmeä . Onko sinulla suunnitteilla pesuhuoneen laatoitus tai keittiön laatoitus?


Valikoimastamme löydät laatat niin seiniä kuin lattiaasikin koristamaan. Meiltä löydät upeat laatat ajattoman tyylikkäissä sekä trendikkäissä kuoseissa, joilla hoidat välitilan. Välitilan laminaatti, verhoilukivi, lasi ja tapetti ovat muodikkaita ratkaisuja keittiössä.


Perinteisempi laatta ja mosaiikki ovat nekin yhä suosittuja keittiön. Uutuutena mallistossamme myös Luna valaistu välitilaelementti, jonka taustalle on saatavissa useita erilaisia kuvavaihtoehtoja tai vaikkapa . Rintamamiestaloa remontoiva Jussi Hämäläinen näyttää, miten keittiön välitila laatoitetaan. Homma vaatii kädentaitoja sekä kärsivällisyyttä: suunnittelu ja esivalmistelut kannattaa tehdä huolellisesti.

Sekä lattia- että seinälaattavalikoimassa on lukuisia värejä ja materiaaleja. Lumo-sarjan 10x30-laatat sopivat hienosti keittiön välitilan laatoiksi. Kiiltävälasitteiset laatat voi . RTV-Yhtymän keraamisten laattojen valikoima perustuu oman maahantuonnin mallistoon, jota kehitetään jatkuvasti kysynnän ja monipuolistuvien käyttötarpeiden ja -tarkoitusten mukaisesti. RTV:n laaja ja monipuolinen keraamisten laattojen mallisto kattaa vaativammankin sisustajan tarpeet.


Kolmannella kerroksella laastia levitettiin jo niin ronskein ottein, että peittyiväthän ne laatat sitten lopulta! Paitsi sitten tuo pesualtaan edessä oleva seinä, johon laitoin lopulta neljännen kerroksen. Laastitimme myös jääkaapin sivulla olevan seinän, koska halusimme yhtenäistä ilmettä keittiöön. Kiitos tästä, meillä nimittäin mietinnässä keittiön yhteydessä välitilan uusiminen.


Laattoja ei huvittaisi alkaa pois repimään, ja maalaus tai rappaus ovat varmaan todennäköisimmät vaihtoehdot. Tästä oli todella apua, KIITOS! Ja niin - lopputulos on oikein hyvä. Enkä itse ainakaan havaitse mitään koukeroita saumoissa ;).


Parhaat ideat ja vinkit keittiön välitilaan. Yleisin tapa täyttää keittiön välitila on laatoitus. Toinen perinteinen tapa on välitilan laminointi. Onko kuvassa taustalla oikea kiviseinä vai printattu välitilalevy?


Kuitenkin välitilan suunnittelussa on vain mielikuvitus rajana. En ole oikeastaan koskaan erityisemmin pitänyt siitä, että kylpyhuonetyylisiä laattoja laitetaan keittiön välitilaan. Kaakelin ominaisuuksilla varustetulle . Niitä on toki käytetty ja käytetään edelleen paljon, mutta ne eivät vaan koskaan ole olleet oikein omaa tyyliäni. Nykyisin on onneksi olemassa monia muitakin vaihtoehtoja välitilaan. Onko kellään kokemusta keittiön välitilan kaakeloinnista?


Pitääkö vanhat kaakelit poistaa, vai voinko laittaa puhditetun kaakelin päälle laastia ja latoa uudet laatat siihen. Remonttikokemusta ei ole, mutta halua itse tehdä kylläkin.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Aurinkokellon suunta

Asuntovaunu purkaamo keijo salo lapua

Lattiakaivon tiivisteen vaihto