Jälkikaihin poisto

Sinulle on varattu aika jälkikaihin laserhoitoa varten. Toimenpiteessä tehdään laservalolla kapselipussin keskelle pieni reikä. Laserhoito jälkikaihin poistoon (YAG).


Osalle kaihileikatuista potilaista kehittyy jälkikaihi. Toimenpide tehdään silmätautien poliklinikalla.

Ongelman voi helposti hoitaa laseroinnilla. Oireet voivat olla samankaltaisia kuin harmaakaihissa. Mikäli havaitaan jälkikaihia. Kaihileikkauksen jälkeen näkö heikkenee tavallisimmin vaarattoman jälkikaihen vuoksi, mutta syynä saattaa myös olla uusi sairaus kuten silmänsisäinen tulehdus tai verkkokalvon. Syy tähän on oletettavasti se, että mykiön poiston jälkeen lasiainen pääsee heilumaan voimakkaammin kuin mykiön vielä ollessa silmässä.


Minulta leikattiin vuosi sitten harmaakaihi ja kävin vasta silmälääkärillä ja sieltä sanottiin että minulla on jälkikaihi kummassakin silmässä. Laitettiin lähete jälkikaihin poistoon ja haluaisin tietää nytten että tehdäänkö poisto kummastakin silmästä samalla kerralla ja koska käyn koulua niin haluaisin tietää että . SILMÄN TAKAKOTELOSAMENTUMAN POISTO LASERILLA potilasohje.

Takakotelo- samentuman poisto. YAG-laser kapsulotomia on tarkoitettu jälkikaihin poistoon. YAG-kapsulotomialla tehdään laserilla aukko linssipussin . En tiedä mine kirjoittaa asiasta.


Minulle tehtiin n 2kk sitten laserilla jälkikaihin poisto ! Meni päivää ja huomasin ettei näköni ollut parantunut yht. Mitä oireita kaihi aiheuttaa? Entä leikkauksen jälkeen?


Saat vastauksen näihin ja muihin kysymyksiin näiltä sivuilta. Chalazion, 35 25 3250. Silmäluomen sisäänpäinkääntyminen (entropium) silmä, 73 3 700.


Vasemmassa silmässä on sokea kohta tarkan näön kohdalla, joten se on käytännössä sokea. Ei kipua, ei mitään garseeta, tippa tuli kyllä vähän silmään kun taas näki Eli ihan simppeli juttu tuo jälkikaihin poisto laserilla. Avauksen pitäisi parantaa näkö sille tasolle, missä se oli ennen samentuman kehittymistä. Verkkokalvon reunaosien reikien tai rappeumien käsittely laser rajauksella . Joskus kapselista voi avattaessa irrota pieniä kappaleita, .

Harmaakaihi on näkökykyä heikentävä sairaus, jossa silmän mykiö on samentunut ja läpäisee valoa huonosti. Kaihiin ei liity kipua, suorien viivojen mutkittelua tai silmätulehdusta. Kaihin hoitona on leikkaus, kun näkökyky on huonontunut riittävästi. Leikkauksen yhteydessä silmän mykiö poistetaan, . UVB-säteilylle – altistuminen, joka näyttää.


Implantoitavan tekomykiön tulee olla optisesti hyvälaatuinen ja tuottaa tarkka kuva verkkokalvolle, ja sen pitää estää jälkikaihin (PCO) synty. Tarjous on voimassa, kun varaat ajan maksuttomaan hoitoarvioon, kaihineuvontaan tai esitutkimukseen 31. Jälkisamentuman poisto ( YAG) .

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Aurinkokellon suunta

Asuntovaunu purkaamo keijo salo lapua

Lattiakaivon tiivisteen vaihto