Jaakko pessinen

Jaakko Pessinen tunnetaan Etelä-Pohjanmaalla rautaisesta kunnosta ja hurjista voimistaan. Vaihdoin aikoinaan jopa renkaan 9kiloa painavaan autoon ilman tunkkia, Pessinen paljastaa. Metsätyöt olivat katkolla, kun dollarimiehet houkuttelivat Las Vegasiin autoja kaatamaan.


Kädenpuristus tulee kivikovasta kourasta. Hakkasin aamulla jo muutaman tankin.

Aja perässä, mennään lauantaipalstalle. Hakkaan arkipäivät toista työmaata, mutta ei mennä sinne, lauantaipalstalla on väljempää ja . Tehosahaaja ajaa moottorisahan loppuun alle. Työteliäs sahavirtuoosi ajaa moottorisahan loppuun alle vuodessa. Videolla hän sahaa puuta energiapuuhakkuulla ja tarinoi pitkästä työurastaan. Kahdeksanlapsisessa perheessä ei ollut varaa syödä laiskan leipää.


Partakarvoista ei ollut vielä tietoakaan, kun lähdin vanhemmilta saatu lupalappu kourassa savottahommiin. Koti-ikävä hukkui pokasahan lauluun, .

Videolla Jaakko kertoo työhistoriastansa ja moottorisahoista. Legendaarisesta metsurista Jaakko Pessisestä oli juttu Aarre-lehdessä. Pessinen on melkoinen ihmismoto, joka saattaa konemotot häpeään. Pessinen arvostaa niin paljon metsänomistajaa, että ensiharvennuksilla tekee ajourat metrin välein, tuohon ei motot pysty. No eihän se vaadi maksimissaan . Paljonko nousee penkistä-kysymyksillä vois mun mielestä pyyhkiä hanuria, kun puhutaan VOIMASTA.


Penkki yms ovat tekniikkalajeja. Tuo (hatunnostettavan voimakas) Jaakko omaa paljon fiksumman tuntuiset ja ehkä jotenkin käytännöllisemmät voimat ku joku penkkitekniikan taitava paskamaha. Ennätysten kirjaan mies pääsi kaatamalla käsin tuhatkiloisen auton. Lappajärven voimametsurin kourissa tukkipuu on kevyttä 02. Jukka Pessinen lähti metsätöihin 14 . Kaarnanpalasia kimpoilee ilmassa, kun kolmemetrinen männynrunko lennähtää toisen viereen.


Varotteko vähän siellä, huutaa Pessinen ja heittää kolmannen. Minulla on tapana laittaa näitä kasaan näin . Yrityksen tila: lakannutYTJ. Yhtiömuoto: Yksityinen elinkeinonharjoittajaYTJ.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Aurinkokellon suunta

Asuntovaunu purkaamo keijo salo lapua

Lattiakaivon tiivisteen vaihto