Irtopuuteri lumene

Hienojakoinen puuteri häivyttää ihon virheitä ja saa juonteet näyttämään pehmeämmiltä. Läpikuultava sävy on iholla huomaamaton. Talia imevä koostumus pitää kiillon pois ja sitoo meikin pysyvästi paikalleen. Hoitavia luonnon raaka-aineita sisältävät puuterimme antavat meikille kauniin kestävän mattapinnan ja ne tuntuvat luonnollisen keveältä iholla.


Translucent –sävy on heleän läpikuultava ja sopii kaiken värisille ihoille.

Unelmankevyt irtopuuteri , joka sulautuu pehmeästi ihoon ja jättää kuultavan mattapinnan. Heleyttäviä pigmenttejä sisältävä translucent sävy sopii kaikille. Nordic Chic Sheer Finish Loose Powder - irtopuuteri pitää ihon kiillottomana ja saa meikin kestämään koko päivän. Lumene -uutuudet nyt Stockmannilta! Erittäin pehmeä Nordic Chic irtopuuteri saa meikkipohjan kestämään koko päivän.


Lupaus Unelmanohut koostumus varmistaa meikin pysyvyyden. Antaa iholle luonnollisen ja hillityn mattapinnan.

Kokemus Rasia on melko arkinen mutta käteen sopiva, ja reiät ovat tarpeeksi pienet. Puuterin annosteleminen onnistuu siis helposti. Siis miksi sä pistelet siihen reikiä?


Tarkotatko sä sitä suojamuovia mikä siinä on päällä? Eikö se kuulu ottaa pois, ja sittenhän siinä on ne reiät valmiina? D Tai siis mitä tarkotat tolla muovisuojalla, siinähän on joo se missä on ne reiät, mutta lisäksi siinä on se ohut muovi mikä revitään irti.


Sitä ei tunnu peittoavan mikään. Tällä viimeistelen aina meikkipohjani ja lopputulos näyttää . En tiedä yhtään mikä idis meikkipuuterin valitsemisessa oli, sillä sehän on tavallista . Tein Photarilla tähän jutun yhteyteen yksinkertaiset havainnollistavat . Kostuta meikkisieni meikinkiinnityssuihkeella ja lisää siihen runsaasti väritöntä irtopuuteria. Taputtele useampi kerros irtopuuteria peitevoiteen päälle, . Se tuntuu miellyttävältä iholla ja antaa heleän ilmeen.


Sävyjä tuotteessa on neljä, ja yllätyksekseni asiantuntija valitsi minulle sävyn 2. Jos ei niin minkalaista vippaa olette käyttäneet. En pääse nyt kauppaan katsomaan.

Erehdyin ostamaan lorealin jonkun transluside puuterin jonka piti tuoda valoa naamalle. Täytyy varmaan kokeilla tuota rimmeliä seuraavaksi , kun on yli puolet halvempi kuin lumene. Todella riittoisa ollut ainakin minulla, eli tulee kyllä rahoille vastinetta. Ei tummenna meikkiä eikä tee naamaa kalvakan valkoiseksi.


Ei pidä kiiltävää naamaa määräänsä enempää kiillottomana. Suosittelisitko tuotetta? Cailyn HD Finishing Powder - Blush Pink.


Jos joku on sitä kokeillut niin toimiiko hyvin ja estääkö hyvin kiiltelyä? Irtopuuteri varmistaa meikin pysyvyyden ja sopii hyvin myös. Kevyt puuterikerros tekee ihosta samettisen himmeän, mutta liikaa käytettynä pakkelimaisen. Kuultavaan ja heleään ihoon riittää kevyt puuterihuntu. Puuteri ei ole tarkoitettu vain kiillon torjumiseen.


Sen avulla meikkivoide kiinnitetään paikalleen. Puuteroinnin päälle poskipuna ja muu meikki leviävät tasaisesti. Peittävähkö puuteri , jossa on beigen lisäksi punaisuutta vähentävää vihreää pigmenttiä.


Epätasaisen ihonsävyn korjaamiseen ja kiillottoman meikkipohjan varmistamiseksi.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Aurinkokellon suunta

Asuntovaunu purkaamo keijo salo lapua

Lattiakaivon tiivisteen vaihto