Volvo v40 värit

Perusverhoiluksi tuli halvempi Scandic-plyysi, ja saataville tuli neljä uutta ulkoväriä. Ulkoinen päivitys sisältää myös viisi uutta V- koriväriä. Audi käyttää kalleimmissa sportti Audeissa esim. V Variaatio, tässä tapauksessa auton valmistajan värinumerolla esiintyy lievää värisävyn vaihtelua eri tuotantosarjoissa.


Vaihtelu saattaa johtua siitä, että auton valmistaja on käyttänyt useiden maalitehtaidenmaaleja eri tuotantosarjoissa tai muista tuotannollisista syistä. CarColor maalien värisävy on aina sama ja pyritty . Aiheeseen volvo vvärit liittyvät haut. I know its not code 1or 1as I have had the swatches made and they are . Uusia ulkovärejä oli neljä. Myös äänieristystä parannettiin.


Facelift on siis ulospäin hyvin kevyt, tosin muodistusta väritetään vielä viiden uuden ulkovärin avulla. Perinteiden momentinmuuntimeen. Elegance-teema on väriltään ruskea.


Jätä tämä kenttä tyhjäksi. Vastaanottajan on oltava kelvollinen sähköpostiosoite. Rahoituslaskuri Ota yhteyttä. Sensuksen kauko-ohjaus ohjauspyörässä. Sensus Audio High Performance- 1-CD- värinäytöllä.


Sisustuksen Milled aluminium koristus (40-sarja). Sisäilman laatujärjestelmä AQS. Volvo VTInscription.


Värikartasta löytyy mielestäni parempiakin värejä , ei nyt varsinaisesti liity V: een tosin tämä pohdinta. Omaan silmään tuo edellisen sivun Denim Blue -tummansininen sattuu kyllä . Voit kirjautua sisään alla olevalla lomakkeella. Käyttäjätunnus: Salasana: Rekisteröidy verkkokauppaan Unohditko salasanasi?


VÄREISSÄ ON HUIKEITA EROJA! Samana vuonna V-farmarimallin korvasi V50-farmari, joka perustuu myös em. Värivaihtoehtoja mallisarjaan mahtuu kappaletta.


Pelkän värin perusteella oikeaa jäähdytinnestettä ei kuitenkaan voi valita.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Aurinkokellon suunta

Asuntovaunu purkaamo keijo salo lapua

Lattiakaivon tiivisteen vaihto