Puukeidas jyväskylä jyväskylä

Myymälä avoinna ma-pe klo 6. Sahauspalvelu ma- pe klo 8-16. Yrityspalvelu ma -pe klo 7-17. Yelp on hauska ja helppo tapa löytää, suositella ja jutella siitä, mikä on mahtavaa ja kurjaa kaupungissa Jyväskylä. Palveleva rautakauppa, puutavara, rakennus ja rauta, maatalous.


Uusi toimipiste otetaan käyttöön ensi keväänä. Puukeidas Jyväskylä in Jyväskylä , reviews by real people. Jyväskylä on järjestyksessään kuudes kaupunki, jossa konserni toimii.


Nopiaa palvelua ja taattua laatua. Puukeitaalta noudat kätevästi ennakkoon tilatut tuotteet kerättynä ja pakattuna valmiiksi Sinua varten. Heidi Hjulberg-Pasma Puukeitaan verkkokaupan sisältövastaavaksi.


Avoinna MA-PE 8-1 LA SULJETTU Katso suurennettu kartta. Konsernin toimipisteet ovat Kemissä, Oulussa, Kuopiossa, Joensuussa ja Vaasassa sekä ensi toukokuusta lähtien myös Jyväskylässä ja Lahdessa. Haluatko TekniikkaTalouden . Nyt on Jyväskylän Puukeitaalla halpaa pellettiä myynnissä! Osoite: Laukaantie 1 Jyväskylä. Uusi verkkokauppa on käytössä Puukeitaan Jyväskylän , Oulun, Kemin ja Lahden toimipisteissä.


Paikallisuus säilyy tarjonnassamme, sillä tavaraa on kustannustehokasta toimittaa noin sadan kilometrin säteelle kustakin toimipisteestä. Kyseessä on siis uusi paikallinen tilauskanava, sanoo Hjulberg. Wait while more posts are being loaded. Tarjoamme kattavan valikoiman . JYVÄSKYLÄ (Laiturit ja asennukset) Saariston Rantarakentajat Ville Sirviö puh.


Verkkokauppa avattiin vuosi sitten keväällä. Ajatuksena oli tuoda esille tuotevalikoimaa ja sekä hintoja, ei niinkään siirtyä verkkomyyntiin. Tilauksia on kuitenkin tullut odotettua enemmän, minkä vuoksi . Postitoimipaikka: Jyväskylä. Tulikivi-studio, Jyväskylä.


Hankkija Saarijärvi, Hankkija Oy. Kaupunkirakennelautakunta. Vapaudenkatu (käyntiosoite).

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Aurinkokellon suunta

Asuntovaunu purkaamo keijo salo lapua

Lattiakaivon tiivisteen vaihto