Pronssikirjaimet hinta

Tarjoamme laajan valikoiman sekä pronssista että ruostumattomasta teräksestä valmistettuja kirjainmalleja. Kirjaimet voivat olla irtokirjaimia, ruuviliitännällä ketjutettavia kaunokirjoitusmalleja, yhteenvalettuja malleja sekä Laser-leikattuja malleja. Tutustu malleihin valitsemalla allaolaolevista linkeistä.


Nimi- ja aikatiedot voidaan esittää metallikirjaimin. Valetut pronssikirjaimet täydentävät hautakiven muotoa ja väritystä.

Valetun kirjaimen syvyysvaikutelma korostuu erilaisissa valaistusolosuhteissa. Tankoon kiinnitetyt valetut kirjaimet sopivat erittän hyvin luonnokivien pintaan. Sellaisissa kivissä missä on pronssikirjaimet halutaan muuttaa kullatuiksi, lasketaan kirjaimien erotus, joka lisätään hintaan.


Yleisin tapa on tehdä sukunimi pronsseista mutta myös etunimi ja aikatiedot voidaan tehdä kaikki pronsseilla. Epätasaisiin pintoihin kuten luonnonkiviin tai louhittuun pintaan pronssikirjaimet voidaan asentaa kiskoon kiinnitettyinä. TILAUSVAHVISTUS: Lähetämme sinulle aina ennen toimittamista tilausvahvistuksen sähköpostiin, jossa ilmoitamme toimitusajan sekä todelliset kuljetuskulut.


Tilaus lähtee toimitukseen vasta hyväksyttyäsi tilausvahvistuksemme. KULJETUSKULUT: Kuljetuskulut lisätään hintaan riippuen lähetyksen koosta ja painosta.

Pohjakivi tarvitaan haudalle aina nykyisten . Tuotevalikoimaamme kuuluvat sekä valetut että kaiverrettavat pronssikilvet, pronssikirjaimet , pronssilyhdyt, linnut, erilaiset kasvi- eläin ja ammattiin liittyvät symboliaiheet. Tulevan hautakiven hinta tulisi huomioida myös perunkirjoituksessa. Lupahakemus seurakuntaan. Hautakiveen sisältyy: Tilauksen mukainen hautakivi.


Musta graniitti (1x 50). Edestä ja sivuilta hiottu. Päältä hiottu pohjakivi . Olemme tietoisia tästä ongelmasta, mutta koska hautakiven hinta koostuu useasta eri osa-alueesta, saattaa hinnoittelu olla jopa harhaanjohtavaa.


Tarjoamme myös punaisesta, ruskeasta ja vihreästä graniitista valmistettuja hautalaattoja. Hinta sisältää kaikki kaiverrukset ja kaiverrusten maalauksen . Ylemmässä kuvassa on yhteenvaletut pronssikirjaimet ja alempana on käytetty pronssilaattaa. Molemmissa kivissä on lisäksi pronssinen risti, joka voidaan kiinnittää joko kokonaan kiven etupintaan tai osin kiven yli, kuten ylemmässä kuvassa. Kokonaisuus voidaan viimeistellä muotoilemalla pohjakivi lohkomalla.


Meiltä saat hautakiven sellaisena kuin itse toivotte. Emme voi omistaa Jumalaa.

Tuolit ovat ympyrässä kirkon sa- lissa. Piispa Wille Riekkisen joh- tamalle matkaseurueelle tarjotaan ruokaa ja kahvia. Illalla piispat Younan ja Riek- kinen osallistuvat tapaamiseen Je- rusalemiin tulleiden ruotsalaisten piispojen kanssa. Seurueessa on myös suoma- laissyntyinen. Uuden kiven hintaan sisältyy yhden henkilön kaiverretut tekstit, muut värit kuin kulta (kullattuna pieni lisähinta), aluskivi, paikalleen asennus, arvonlisävero sekä kolmen vuoden oikaisutakuu.


Sukunimen pronssikirjaimet , pronssiristi. Mäntsälän punainen 70(L) x 70cm(K). Tämän sivuston tarkoituksena on auttaa suunnittelemaan persoonallinen hautakivi ja tehdä hautakiven hankinta helpommaksi.


Nämä kuuluvat aina hautakiven hintaan. Lisäksi kiveen voidaan kaivertaa esimerkiksi ammattinimike tai muistosanat. Uusi hautakivi käsityönä kotimaisista kivilaaduista Kiviveistämö Levander Oy käyttää pääasiallisesti kotimaisia kivilaatuja. Mallistomme lisäksi valmistamme myös asiakkaan toiveiden mukaisia kiviä, Tarvittaessa teemme mallikuvan ennen työn aloittamista.


Useimmat mallimme ovat muokattavissa seurakunnan säännösten.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Aurinkokellon suunta

Asuntovaunu purkaamo keijo salo lapua

Lattiakaivon tiivisteen vaihto