Kopion hinta kirjasto

Aja Amustavalko- ja värikopiot. Lainattavat levyke- ja levyasema kirjaston tiloissa . Kopiokone sijaitsee kirjaston aikuisten osastolla. Voit kopioda maksutta enintään sivua. Käyttöaikaa voi varata asiakaspalvelutiskiltä .

Siirry kohtaan Kopiot ja tulosteet - Materiaali. Vahingoittuneen aineiston. Kirjastojen tilojen vuokrat. Muuten maksut Ylöjärven kirjastossa säilyvät ennallaan.


Oman kirjaston (Leija, Kuru, Viljakkala, kirjastoauto ) aineiston varaaminen on maksutonta. Lähes kaikissa kirjastoissa voi ottaa valokopioita itsepalveluna. Lukulaitteet sijaitsevat kirjaston 2.

Lisäksi käytettävissä on tietokoneeseen liitetty mikrofilmiskanneri, jolla mikrofilmeistä ja mikrokorteista voi tallentaa tiedostoja sekä tulostaa paperikopioita. Lisäksi on yksi kone, joka on varattu vain tiedonhakuun verkkokirjastosta. Tulosteet ovat mustavalkoisia ja maksavat. Niiden käyttämiseen et tarvitse Helsingin yliopiston käyttäjätunnusta.


Kopiointiin kannattaa varata tasaraha. Kopiokortteja myydään kirjastossa , hinnat näet hinnastosta. Huomioithan, että värikopiot ovat kalliimpia kuin mustavalkokopiot.


Monitoimilaitteiden sijainnit löydät kerroskartoista tai kysymällä henkilökunnalta. Lisätietoa monitoimilaitteista ja tulostimista. Yhden mustavalkoisen kopion hinta on snt ja värillisen euro.


Yksi mustavalkoinen kopio tai tuloste vie kortilta yhden sykäyksen ( hinta snt). Värikopio tai -tuloste vie kortilta kolme sykäystä ( hinta snt). Mikrofilmien ja -korttien lukulaitteet. Värillisiä kopioita voi ottaa Pääkirjasto Metsossa,, Hervannan, Koilliskeskuksen, Lielahden, Messukylän, Sampolan ja Tesoman kirjastoissa. Jokaisessa kirjastossa on itsepalveluperiaatteella toimiva kopiokone.


Toki apu on lähellä, jos sitä tarvitset!

Pääkirjaston kopiokone toimii kopiokorteilla, joita voi ostaa asiakaspalvelusta. Ennen Vaskiin liittymistä kertyneet maksut ja korvaukset säilyvät asiakkaan tiedoissa myös kirjastojärjestelmän vaihtumisen jälkeen. Kaukolainaksi voi tilata pääasiassa sellaista aineistoa, jota ei ole Porvoon kaupunginkirjaston eikä Askolan, Pornaisten tai Sipoon kirjastojen kokoelmissa. Yhdellä niistä voi ottaa kopioita.


Asiakkaiden käytettävissä on lisäksi mikrokorttien lukulaitteita. Myös niille voi ajan varata Aallon kirjaston neuvonnasta. Kuulokkeita saa lainaksi infosta. Kaikissa kirjastoissa on mahdollisuus tulostaa.


Myös kaikissa lähikirjastoissa on kopiokoneet. Koneilla saa sekä mustavalkoisia että värillisiä A4- ja A3 . Laitteet sijaitsevat alakerran aikuisten osastolla ja 2. Skannatun tiedoston voi lähettää sähköpostiin tai tallentaa muistitikulle. Laitteella voi tulostaa PDF- tai kuvatiedoston suoraan muistitikulta.


Asiakkaan omasta aineistosta otetuista kopioista peritään Posion kunnan hinnaston mukainen hinta. Asiakas voi omatoimisesti kopioida aineistoaan Virtu-huoneen kopiokoneella , jolloin kirjasto perii hinnan kirjaston oman hinnaston .

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Aurinkokellon suunta

Asuntovaunu purkaamo keijo salo lapua

Lattiakaivon tiivisteen vaihto