Käsinveistetty hirsi hinta

Jokaisella hirsitalolla on sen ominaispiirteitä vastaava hinta. Saadaksesi käsityksen suuruusluokasta, annamme sinulle tutustuttavaksi erilaisia hintaesimerkkejä. Saat siten jälleen yhden vaiheen selvemmäksi. Seuraavassa annamme sinulle kuvan suuruusluokista, jotta voisit ottaa ne suunnitelmia tehdessäsi huomioon.


Hinta muodostuu etupäässä raaka-aineista, työstä, rahdeista ja arvonlisäverosta.

Siihen sisältyvät myös liiketoiminnan muut kulut, kuten koneiden ja rakennusten hankinta- ja käyttökulut sekä toimisto- ja markkinointikulut. Laskennan kohteena on selvästi tavanomaisen laadun ylittävä käsinveistetty hirsikehikko. Kaunista ja kestävää hirsirakentamista. Käsinveistetty hirsi valitaan jo kaatamisvaiheessa rakennukseen.


Lue miten muuten käsinveistetty hirsi poikkeaa teollisesta hirrestä. Perinteistä hirsirakennustapaa on testattu ja kehitetty tuhat vuotta, hyvin tuloksin. Satoja vuosia sitten rakennetuissa hirsitaloissa asutaan tänäkin päivänä.


Käsityönä rakennettu hirsitalo on tehty kestämään sukupolvelta toiselle.

Huolellisesti käsityönä valmistamamme hirisirakennus on tehty kestämään isältä pojan pojalle, on terveellinen asua, ekologinen sekä tietysti täysin yksilöllinen ja silmää hivelevän kaunis. Ystävällistä palvelua Pohjois-Pirkanmaalla, Mänttä-Vilppulassa. Toimitukset suomen joka kolkkaan. Asiakkaan mittatoiveiden mukaisesti katkotusta ja sahatusta . Lahti-Huvilat suunnittelee ja rakentaa höylähirrestä erilaisia hirsirakennuksia.


Tuotantomme käsittää myös puiset hallielementit sekä käsinveistetyt massiivi pyöröhirsi rakennukset. Miksi valita käsinveistetty hirsirakennus ? Puu on ekologinen ja uusiutuva materiaali. Lisäksi saat laadukkaan juuri toiveittesi mukaisen rakennuksen. Jos kunnioitat perinteitä ja kädentaitoja - ratkaisusi on silloin käsinveistetty rakennus. Millainen on hyvä hirsirunko ? Ideaalinen hirsirunko on tuore, suora ja hitaasti kasvanut . Rakennamme uudet hirsirakennukset ja korjaamme vanhat!


Te, jotka olette rakentaneet hirsitalon , niin mistä kannattaisi tilata hirret ja millainen talo rakentaa, että tulisi edullinen, mutta perinteinen talo? Hirsinurkka on Kangasalla, Majaalahdessa sijaitseva yritys, joka on erikoistunut hirsirakentamiseen. Teemme asiakkaan toiveiden.


Hirret saadaan omasta metsästä mutta voimme tehdä myös asiakkaan omista hirsistä.

Kaikki työt tehdään käsityönä. Kuopion Käsityöhirsi tarjoaa toimituksen nopealla aikataululla sateelta suojaan pystytettynä rakennuspaikalla valmiille perustalle tai pienemmät rakennukset avaimet käteen -toimituksena. Hinnat alkaen 600€ Kysy lisää. Omakotitaloissa hirsirungon hinta on yleensä noin kustannuksista, jos pelkät ulkoseinät veistetään hirrestä.


Jos taas väliseinätkin tehdään hirrestä. Vaativaan makuun suurikokoinen käsinveistetty hirsi on materiaalina perinpohjaisen jylhä, juureva ja lämminhenkinen. Aidosta hirrestä syntyy varma, vakaa ja . Störsvikin pilareiden varassa seisova hirsirakennus on komea ilmestys, jossa myös sisätilojen korkeus tekee vaikutuksen.


Talomme neliöhinta on mennyt alle omakotitalojen vastaavan keskihinnan , Piritta Krogell vakuuttaa. Käsin veistetty hirsikehikko, moderni suunnittelu. Veistämme toiveittesi mukaisen hirsirakennuksen ammattitaidolla laadukkaista puista. Käytämme kehikoiden veistossa talvella kaadettua tiheäsyistä mäntyä, kuusta tai haapaa.


Se on kyllä ihan totta, että ei se ohut hirsi varmasti parempaa laatua ole, mutta mietin jos isossa hirressä ne mahdolliset laatuongelmat aiheuttaisivat pahempaa vahinkoa kun talo on pelkän hirren varassa. Eli lamellihirsikehikon ja aidon hirsikehikon väliset hinnat eivät ole keskenään vertailukelpoisia. Suurin osa toteuttamistamme rakennuksista on suunniteltu yksilöllisesti, asiakkaiden toiveiden ja tarpeiden mukaisesti. Voit myös kätevästi valita ja muokata tontille sopivan ratkaisun meidän valmiista mallistostamme.


STARK LPR jälleenmyy erilaista Preloc . Sen jälkeen talossa on olleet lämmot koko ajan, siihen asti kun itse purin tämän viime syksynä.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Aurinkokellon suunta

Asuntovaunu purkaamo keijo salo lapua

Lattiakaivon tiivisteen vaihto