Haukunestolaite sisätiloihin

Petsafe kpl haukunestolaite sisätiloihin. Tuotepakkaus sisältää yhden erillisen laitteen, jonka voi asettaa eri puolille huonetta joko kiinnittämällä esim. Ultraäänellä toimiva haukunestolaite sisätilaan. Uudistuneessa Indoor Bark - pakkauksessa on kaksi lähetinyksikköä, joten laite kattaa suuremman tilan tai erilliset huoneet. Pienikokoiset lähetinyksiköt voidaan laittaa seisomaan pöydälle tai kiinnittää.


PetSafe Indoor Bark Control 1kpl. Ilman erillistä pantaa toimiva haukunestolaite hillitsee haukkujaa ultraäänen avulla. Sisätiloihin sopiva laite huomaa haukkumisen metrin . Haukunestolaite toimii ultraäänellä, jota ihmiskorva ei kuule. Laite on vaaraton eikä aiheuta koiralle kipua.


PETSAFE HAUKUNESTOLAITE - TURVALLINEN TAPA RAJOITTAA KOIRAN HAUKKUMISTA SISÄTILOISSA. Sisätilan haukunestolaite sisältää kaksi pienikokoista lähetinyk. Kaipaatko eteiseen hiljaisuutta? Hinta sisältää toimituskulut!


Pannaton haukunestojärjestelmä, joka reagoi haukkumiseen metrin etäisyydeltä ja keskeyttää sen hellävaraisesti ultraäänellä. Laite tunnistaa koiran haukkumisen ja päästää vaarattoman ultraäänen, joka keskeyttää koiran ei-toivo. Kun laite on riittävän lähellä haukkuvaa koiraa, sisäinen mikrofoni havaitsee. Järjestelmä ei vaadi koirallesi mitään pantaa, vaan sen toiminta perustuu kätevän kokoiseen, esim.


Saman tien koirista Jimi ja Peppi häipyivät sisätiloihin ja Rilla loi laitteeseen HYVIN epäileviä katseita. Kukaan ei kuitenkaan haukkunut. Siinä sitten istuttiin terassilla ja . Mutta jos kantomatka tossa sisätiloihin tarkotetussa on vain 8m, varmaan koira joka liikkuu koko talossa tarttis jokaiseen huoneeseen omat? Tai voihan sen koiran tietty yhteenkin huoneeseen sulkea. Sisäkäyttöön soveltuva haukunestolaite käyttää ultraääntä epätoivotun haukkumisen estämiseksi.


Rajoittaa haukkumista maksimissaan 8metrin alueella. Pakkaus sisältää 2kpl sisäyksiköitä. Eläintarvikkeita edullisesti Tassutallista! Katso myös: Koirat Uusimaa.


Discover our range of training systems, invisible fences, pet doors and toys for cats and dogs.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Aurinkokellon suunta

Asuntovaunu purkaamo keijo salo lapua

Lattiakaivon tiivisteen vaihto