Finnmirror liukuovikaappi

Laadukas ja tukeva peililiukuovellinen vaatekomero. Sisällä sekä vaatetanko että hyllyjä. Vaatetangon voi asentaa joko jompaan kumpaan päätyyn tai keskelle. Tutustu malleihimme, sisustusideoihimme ja tilaa peilisi verkkokaupastamme!


Välimuistissa Meiltä saat kotisi mittoihin valmistetut kalusteet: vaatekaapit, eteisen kaapit, tv- tasot, kylpyhuonekalusteet, liukuovikaapit , tilanjakajat ja kirjahyllyt. Suunnittele Inarian suunnittelutyökalulla liukuovikaappi tai liukuovet. Kun olet suunnitelmaasi tyytyväinen, voit tulostaa sen tai pyytää tarjouksen.


Jos kuitenkin asennat liukuovikaappisi mieluiten itse, löydät ohjeita täältä. Olemme koonneet tälle sivulle kaappiemme ja lisävarusteiden asennusohjeita. Kaikki asennusohjeet avautuvat uuteen ikkunaan. Asennusohjekirja: liukuovikaapit. Valmistamme ne aina sinun toiveidesi ja talosi mittojen mukaan.


Liukuovikaapit taipuvat moneen käyttöön ja joka huoneeseen. Mittatilauksena valmistetut kotimaiset eteisen kaapit sopivat sisustukseen ja paikoilleen. Niillä pidät eteisen siistinä ja järjestyksessä. Valkoinen Libra liukuovikaappi soveltuu monenlaisten asusteiden ja tavaroiden säilyttämiseen. Toimitusaika 2-viikkoa.


Lisää vertailuun Toivelista. Mittojen ja asiakkaan toiveiden mukaan suunnitellut liukuovikaapistot tai liukuovet. Finnmirror Kylpyhuoneryhmä Lucy oikea valkoinen.


Mittatilaustyönä valmistettavat Mirrorline-komerot ja -liukuovet mukautuvat tilaan kuin tilaan. Komerot voidaan mitoittaa millimetrin . Myyntiedustaja, Rainio Merja - koulutus - myynninedistäminen. Edellisessä asunnossa oli Kirenaa Päivän Peilistä ostettuna ja ne toimivat ihan hyvin eivätkä pudonneet kiskoiltaan, muuta kokemusta ei ole. Edellämainittujen lisäksi on olemassa ainakin Kabinetti-liukuovet, joita jossakin kuulin kehuttavan. Halogeenivalot on kaapin yläosassa ja näin sain eteisenikin näyttämään isommalta ja on meinaan valoisa.


Päivääkään en ole ostostani katunut. Kotimainen vaatekomero peililiukuovilla. INARIA- LIUKUOVIKAAPIT JA PALJON MUUTA Me olemme Pohjoismaiden suurin peilinvalmistaja sekä yksi Suomen merkittävimmistä kiintokalustevalmistajista. Saatavilla jo tuotetta - klikkaa ja tutustu tarjouksiin! Nopeasti kotiin toimitettuna.


Koko 180x60cm, korkeus 220cm.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Aurinkokellon suunta

Asuntovaunu purkaamo keijo salo lapua

Lattiakaivon tiivisteen vaihto