Teltta mp käyttöön

Tulee samoihin hintoihin noiden ylläolevien kanssa, mutta huomattavasti pienempi kuljettaa mukana. Tuon ostaisin itselleni reissuteltaksi. Suomeen lähetettynä niin linkkiä tähän ketjuun.


Itse haluan mp - käytössä olevan teltan omaavan hieman isomman absidin, sellaisen . Millainen teltta matkalle mukaan? Motoristin käyttöön soveltuva teltta ?

Välimuistissa Samankaltaisia 19. Redverz Atacama Expedition: tosi matka- ja seikkailumotoristin mp - teltta. Tällainen teltta sopii tietysti hyvien tilojensa ansiosta muuhunkin kuin moottoripyörämatkailu- kuin pelkästään adventurekäyttöön. Tunnelimallinen Nevada MP on helppo pystyttää: kaaret on värikoodattu ja makuusopet nousevat samalla kun pystytät ulkoteltan. Mikä olisi hyvä ja halpa hengen teltta ? Vaatimuksena olisi mahdollisimman pieni koko pakattuna, mahd.


Otin kans käyttöön keskitason vaellusvehkeet ja kyllä on ollut mukava nukkua ja käyttää, mahtuu koko homma takalaukkuun. Hengen ja moottoripyörän, tilava pikapystytettävä korkea teltta. BIKERS-Mini-pikapystytettava- teltta -2-hengen .

Redverz Gearin Solo Expedition Tent on ultrakompakti yhden pyörän ja motoristin teltta. Yösijan lisäksi teltta tarjoaa oivan . Käytämme verkkosivuillamme evästeitä, joiden avulla voimme tunnistaa laitteesi ja muokata käyttäjäkokemuksesi mahdollisimman hyväksi. Voit poistaa tietokoneellesi tallennetut evästeet käytöstä , mutta se voi heikentää kotisivustomme toimintaa. Ostin viime syksynä Jack Wolfskin Wight Wacher teltan , joka mahtuu aika hyvin spekseihisi.


Ostopaikka oli Espoon Tapiolan Partioaitta. Alunperin menin katsomaan Hillebergin Akto teltaa, joka olisi vieläkin paremmin mp - käyttöön sopiva: painoa vain hieman yli kilo ja pakettikin on pienempi. Outwell Nevada Mp Front Awning Saatavilla hintaan 40VERTAA.


Vankka teräsrunko kestää käyttöä pitkään ja uniikki haitarirakenne mahdollistaa että teltta pakkaantuu todella pieneen tilaan. Viiden hengen tilava tunneliteltta, missä on kaksi erillistä nukkumatilaa. XLmoto teltan katto on valmistettu . Kaksi erillistä makuutilaa, jotka voidaan myös yhdistää yhdeksi isoksi makuutilak.


Pitääkin seurata mitä muita poikkeamia ilmoitetuissa ominaisuuksissa ilmenee kun käyttökausi alkaa. Kuten teltan nimestäkin voi päätellä on kapine suunniteltu juurikin mp - käyttöön. Mikä erityisominaisuus siitä tekee sen on harkinnanvaraista.


Onhan telttoja joissa saa moottoripyöränkin katon alle. Viime viikonloppuna Vihdin Nuuksiossa oli vanha kupoliteltta loistava kun jätti vesikaton laittamatta, hengitti mukavahkosti suorassa auringonpaisteessakin, ja seisoi ilman naruja ja keppejäkin. Mutta moporeissuille mulla on tosiaan 2hengen tunneliteltta , joka taas on vesisateella loistava, . Tuotteet lähetetään 2-arkipäivässä.

Hyvänkokoinen pienkonetalli mönkijälle, ajettavalle ruohonleikkurille, moottorikelkalle ym. Talli on alareunasta avoin ja tuulettu. Enskesänä lähdetään taas. Tarkoitus olisi hommata vielä isompi teltta.


Meillä on iso teltta jossa mahtuu seisomaan sisällä ja suuri eteinen, merkkiä en muista, mutta on ollut aika harvalla käytöllä. Teltta : MCkinley family4. Vaativaan toiminnalliseen tekemiseen suunniteltu poolopaita.


Pitkä helma, raglan-hihat ja ovelasti toteutetut kaulus sekä hihansuut takaavat erinomaisen käyttömukavuuden. Merinovillasta tehtynä, parasta mitä voit ihoa vasten pukea. Toimii ympärivuotisessa käytössä niin kylmillä keleillä kuin viileinä kesäöinä.


Tilava rakenne ja kaksi ovea helpottavat telttan käyttöä huomattavasti.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Aurinkokellon suunta

Lattiakaivon tiivisteen vaihto

Spinaalistenoosi leikkaus riskit