Ristikot netissä

Välimuistissa bilanssi, kirjanpitotileistä tietyin väliajoin tehtävä kaksipuolinen laskelma tai yhteenveto. Ristikkoväen aarreaitta jo toista vuosikymmentä. Yritys tämän kaiken takana.


Mikäli tiedät ristikon , joka kuuluisi allaolevaan listaan, tai listalla on mielestäsi virheellistä tietoa, kerrothan siitä meille palautelomakkeella. Sanaristikko - Perinteinen sanaristkko.

Peliin lisätään joka maanantai ja torstai uusi ristikko ratkaistavaksi. Peli on unelmien täyttymys kaikille sanaristikoiden ratkaisijoille. Ota yhteyttä toimitus(at)anunristikot. Netistä löytyy monia sivustoja, joilla voit itse tehdä ristikoita: Eclipse express on nopea ja helppo tapa tehdä ristikko.


Kirjoitat itse sanat ja ohjelma tekee ristikon ratkaisuineen sinulle. Etsin sinulle helpohkoja netissä täytettäviä sanaristikkoja. Voit täyttää niitä vaikkapa jonkun kanssa yhdessä.


Etsi synonyymisanastosta apua, kysy ja kokeile.

Laaja resurssi, apuristikot oli osoitteena kateissa, muutama muukin uusi ristikko löytyi. Tällainen ristikkoja kokoava sivu on näköjään tarpeen, koska . Täällä on uudenlainen lähtökohta suomalaiseen kulttuuriin. Apu-lehdessä on suuri määrä mukavia kuvaristikoita, joita voi ratkoa suoraan selaimessa. Vanhemmissa on myös tarkistus. Kun ratkot ristikoita , järjestelmä kysyy jokaisen ristikon kohdalla sähköpostiosoitettasi.


Osoitetta käytetään käyttäjätunnuksena, jonka avulla pääset jatkamaan aikaisemmin aloittamiasi ristikoita. Avun palkintoristikoihin ei voi enää osallistua tätä kautta. Tänne ei enää päivitetä uusia ristikoita.


Toimitamme ristikoita ja muita ajanvietetehtäviä lehdille ja muuhunkin mediaan. Ristikot sopivat harvinaisen moneen paikkaan. Lehdissä ne toimivat toivottuna ajanvietteenä ja auttavat lisäämään lehtien elinikää. Omassa lehdessä ristikko voi houkutella . Peli vaatii toimiakseen Flash-laajennuksen selaimeen.


Peli on alunperin suunniteltu käytettäväksi hiirellä ja näppäimistöllä. Poikkeuksellisen pirullisista pulmista pitäville on tarjolla erityinen Iisi-sarja, jonka pähkinöiden särkemiseen eivät himoratkojankaan rahkeet tahdo riittää.

Jos käytät kosketusnäytöllistä laitetta, peli ei . Tehtävien ratkaisuja emme kerro. Jos jokin ristikko tai sen osa ei tahdo avautua, niin apu löytyy melko varmasti netistä. Pyrimme tällä tavoin lisäämään . Näiltä sivuilta löydät sanaristikot ja ristisanatehtävät.


Listassa mukana helpot ristikot netissä , tulostettavat ristikot sekä ristisana-tietoa.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Aurinkokellon suunta

Lattiakaivon tiivisteen vaihto

Spinaalistenoosi leikkaus riskit