Myydään laboratoriotakki

Image wearin labratakki, Vaatteet ja kengät, Turku, Tori. Tutustu alueen Tori- kauppoihin . Naisten työvaatteet: housut ja kpl tunikapusero. Tarjoilijapaita ( Image Wear), Vaatteet ja kengät, Oulu, Tori. Turun Haalarituotteen perinteinen laboratoriotakki on laadukas ja kestävä työvaate apteekkeihin, terveyskeskuksiin, sairaaloihin ja laboratorioihin.


Ilmoitusten jättäminen ja lukeminen on ilmaista eikä edellytä rekisteröitymistä. Miesten lääkärintakki stretch- yksityiskohdat. Neppareilla varustettu valkoinen työtakki laboratorioon ja hoitotyöhön. Takki kestävää sekoitekangasta.


Välimuistissa Valkoinen laboratoriotakki , jossa on painonapit ja pystykaulukset. Taskut sivuissa ja rintatasku. Inter-Style on erikoistunut sisäkäyttöön tarkoitettujen vaatteiden ja työ- ja turvakenkien myyntiin verkkokaupassa ja myymälässä Helsingin Hämeentiellä. Myymälässämme, jonka varasto palvelee myös verkkokauppaa, meillä on heti saatavana esim. Tilaa netistä tai soita ja saat henkilökohtaista palvelua!


Tarvitsisin pitkän valkoisen takin mitä lääkärit ja laboratoriohenkilökunta käyttävät. Onko Oulussa paikkaa missä näitä voisi ostaa? Esimerkiksi sivulta voit tilata lateksi-, vinyyli- ja nitriilitutkimuskäsineet huimalla alennuksella!


Myös BDH Prolabo -laadun satavuotisjuhlavuosi jatkuu: vedettömiä liuottimia myydään nyt erikoishintaan. Lisäksi olemme saaneet toimittajiltamme erilaisia alennuksia ja tarjouksia nimekkäistä tuotteista kaikille. Suolaa reagenssipurkissa.


Ruokasoodaa reagenssipurkissa. Sitruunahappoa reagenssipurkissa. Neljän reagenssipurkin setti(sokeri, suola, ruokasooda ja sitruunahappo). Koeputkiteline, sininen muovia.


Osta ja myy tavaroita tai vuokraa asunto. Toimisto on kovassa käytössä. Tavallisten toimistotöiden ja internetissä surffailun lomassa hallituksen jäsenet myyvät jäsenistölle ja muille halukkaille makeisia, laboratoriotakkeja , suojalaseja ja jonkin verran myös muuta kemiaan tai HYKkiin liittyvää materiaalia. Opsosissa HYKillä on oma jääkaappi, pöytä ja muutama . Välitetään ainoastaan jäsenille. Katso etusivun ajankohtaista osio tai sovi ajankohdasta hallituksen kanssa.


Laboratakkeja myydään tiettyinä ajankohtina. Haluatko tilata useampia haalarimerkkejä kerralla? Ole hyvä ja jätä yhteystietosi niin otamme . Hyvä ja käytännöllinen laboratoriotakki , jossa taskut.


Työtakki, koko large , pit. Teipatut saumat estävät öljyn imeytymisen läpi!

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Aurinkokellon suunta

Lattiakaivon tiivisteen vaihto

Spinaalistenoosi leikkaus riskit