Lattiakaivon kansi vieser

Vieser lattiakaivojen kannet. Värilliset, ruostumattomasta teräksestä valmistetut värikannet viimeistelevät kylpyhuoneesi ilmeen. Valittavanasi on kolme eri mallia , Design, Modern ja Classic, joista kaikista on saatavilla useita eri värivaihtoehtoja.


Mikä on sinun tyylisi: Design, Modern vai Classic? Lattiakaivoon laattalattia-asennuksissa, materiaali ruostumatonta terästä, koko 2mm x 2mm. Uuden sukupolven lattiakaivo , joka on helppo asentaa ja puhdistaa.

Saumaa valukorotusrenkaan ja laatoituksen väli elastisella saumausmassalla. Valukorotusrenkaan ja kaivon väliä ei saa tiivistää. Poista suojakansi ja aseta pyöreä kansi paikalleen.


Kiinnitä kansi lattiakaivon kiilarenkaaseen. Säädettävissä laattajaolle sopivaksi. Säätöalue yhteensä mm. Kehykseen sopivat seuraavat RST 200x2neliökannet : RST mm, RST mm ø 32-putkiliitä.


Neliökannen ja lattiakaivon välistä liitosta . Maksimisäätövara yhteen suuntaan on mm.

Lisää toivelistalle › Lisää tuotevertailuun › Siirry tuotevertailuun (0). Asennetaan laatoitusvaiheessa. Näytä kaikki vaihtoehdot. Nyt myös säädettävällä teräskehyksellä, joka helpottaa laatoitusta.


Laatoitustyön helpottamiseksi kehystä voidaan säätää max. Muovimattolattiassa asennetaan kiilarenkaaseen. Lattiakaivon neliökansi säädettävällä ruostumattomalla teräskehyksellä. Pyöreä kansi Upovieser lattiakaivoihin.


Kehystä voidaan säätää max. Päinvastoin, kun markkinoilla menee hyvin, tuotekehityksessä lisätään vauhtia! LATTIAKAIVO VIESER DNPYSTY. Ja ei mattoakaan sinnen kannen väliin tungeta. Se menee kaivon ja kiilarenkaan väliin.


Kansi laitetaan kiilarenkaan päälle.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Aurinkokellon suunta

Lattiakaivon tiivisteen vaihto

Spinaalistenoosi leikkaus riskit