Kattotuoli

Kolmiomuoto tekee rakenteesta jäykän kappaleen ja ehkäisee liitoksiin . Tee valitus toisesta kuvasta. Valikoimastamme saat kattoristikot helposti netistä työmaalle toimitettuna. Tilaaminen on helppoa, ja mitallistetuista lankuista valmistetut varmasti laadukkaat kattoristikot toimitetaan sinulle antamiesi . SEPA - kattotuolit valmistetaan aina kohteen rakennesuunnittelijan piirtämän ristikkokaavion tai asiakkaan mittatietojen perusteella.


Voit lähettää ristikkotarjouspyynnön meille täydentämällä pyydetyt tiedot nettilomakkeeseen tarjouspyyntösivuillamme.

NR-rakenteet ovat vakiinnuttaneet asemansa myös . Nastolan Kattorakenne on erilaisten kattoristikoiden ja kattotuolien valmistamiseen erikoistunut yritys. Jokaisessa tehtaaltamme lähtevässä ristikossa on EU-direktiivin mukainen CE-merkintä laadun takeesta! Olemme NR-kattoristikoita valmistava keskisuuri ristikkotehdas. Toiminta- ajatuksenamme on laadukkaat tuotteet toimitusvarmasti. Korkea laatu ja yksilöllinen valmistus.


Toimitamme ristikoita koko Suomen alueelle. Kaikista kattotuoleistamme löytyy CE- merkintä.

Laadunvalvontaamme varmistaa ja valvoo ulkoinen tarkastuslaitos Finotrol Oy, minkä lisäksi meillä on oma sisäinen laatujärjestelmämme. Kattotuolit valmistetaan yksilöllisesti asiakkaan suunnitelmien pohjalta. Käytämme vain kotimaisten . Kielitoimiston sanakirjassa. RP-Elementti on luotettava ristikkotoimittaja niin rakentajalle kuin rakennuttajallekin.


Kaikki kattotuolit ovat CE-merkittyjä ja saatavina myös paloluokissa Pja P2. Pirkanmaan Ristikko Oy:stä saat erimalliset NR-leimatut kattotuolit piirustustesi ja toivomustesi mukaan. Yritys suunnittelee ja valmistaa kattoristikot huolellisesti omissa tuotantotiloissaan. Tilaamasi kattotuolit mitoitetaan kotimaisten normien mukaan kestämään juuri sinun rakennuksesi katon rasitukset. Tutustu tuotteisiimme ja lue lisää!


Meille tuotiin kattotuolit viime viikolla, paketti pitäisi saapua ensi viikon alussa. Mieleen tuli että olisiko kattotuolitkin kuuluneet jotenkin peittä. Osaako joku kertoa minkä hintaisi kattotuolit ovat?


Ja minkälaisiin runkosyyvyyksiin päästään järkevillä kustannuksilla tavallisessa omakotitalossa esim. Onko järkevää ostaa kattotuolit valmiiina? Paljonko tuon kokoiseen rakennukseen kattotuolit maksavat ostettuna, noin suunilleen? Toinen vaihtoehto on tehdä ne itse, puutavaraa on omasta takaa varattu koko projektiin .

Alapaarteen pituus määräytyy yleensä kantavan rungon ulkomitan mukaan. Tukikorkeus on korkeus joka mitataan ristikon alapaarteen alanurkasta pystysuoraan ylöspäin yläpaarteen yläpintaan. Mikäli kyseessä on lämmin tila, . Kattoristikon mittojen ja kuormien määritys.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Aurinkokellon suunta

Lattiakaivon tiivisteen vaihto

Spinaalistenoosi leikkaus riskit