Honda civic 2017 suomi

Mitäs mieltä ollaan, vähän näyttää että on katsottu mazda ja kolmosta varmaan suunnittelupöydällä. Moni automerkki ei paljoa. Mahoton suomi lisä, höndässä?


Neliovinen malli markkinoille myöhemmin. Pitkä metrin akseliväli tarkoittaa käytännössä sekä runsaita sisä- ja tavaratiloja että hyvää .

Tervetuloa Suomen Hondan virallisille sivuille. Täältä löydät tietoa uusista autoistamme, tarjouksistamme, kauppiaistamme ja palveluistamme. Välimuistissa Täysin uusi 10. Kirjoittaja Juha Peltonen. Sen ajo-ominaisuudet ovat entistä paremmat ja turbomoottorit ovat sekä tehokkaita että taloudellisia.


Kaikissa malleissa on erittäin monipuolinen turvavarustelu ja . Neljä Hondaa syttyi palamaan Yhdysvalloissa - korjauskutsu miljoonalle autolle 14.

Monet muut autot ovat säilyttäneet tunnistettavan tyylinsä . Otimme siitä nopeat tyypit. Uusin sukupolvi tarjoilee paljon uutta tekniikkaa edeltäjäänsä helpommin lähestyttävässä paketissa. Civicin tarina jatkuu nyt 10. Akseliväli on kasvanut kolme senttiä metrin. Se tarkoittaa tuhansia työntekijöitä.


Taustalla on tarve vahvistaa selkeästi Hondan asemia maailman suurimpien autovalmistajien joukossa. Katso Teknavin mainio video Hondan turvajärjestelmien toiminnasta. Urheilullisempi, suurempi ja ylellisempi. Tutustu huikeaan tarjontaamme ja löydä unelmiesi Honda! Sen ensiesittely tapahtui vuonna.


Autotalo Hartikainen Iisalmi. Moottorivaihtoehtoina Suomen markkinoilla 2–6-litraiset moottorit, joista litran moottoria on tehty myös DOHC-mallina (D16Aja katillinen D16Z5). MotorUK laittoi autot vastakkain.


Varhaisimmista malleista löytyi usein AM-radio, alkeellinen lämmitin ja kaksinopeuksiset tuulilasinpyyhkijät.

Eurooppaan auto rantautuu. Tilaa Tuulilasin viikkokirje, joka . Samat unelmat ovat innoittaneet meitä luomaan tuotteita, jotka auttavat ihmisiä ja ovat eduksi yhteiskunnalle. Tänä vuonna malli juhlii siis jo 45- vuotisjuhliaan ja mikäs on juhliessa, kun uutta mallia tarkastelee vierestä. Kooltaan lähes viimeisimmän Accordin kokoinen, mutta silti yllättävän pienen tuntuinen malli on sekä .

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Aurinkokellon suunta

Lattiakaivon tiivisteen vaihto

Spinaalistenoosi leikkaus riskit