Graviola mehu

Verenpainelääkkeeksi näistä luonnontuotteista ei ole, koska vaikutus vaihtelee hallitsemattomasti – vaikutus ei ole tasainen, niin kuin oikeilla lääkkeillä. Mehua juodaan paljon Filippiineillä, joten ei siihen kuole . Sour-Sop- Fruit-100-Fold-Stronger-At-Killing-Cancer-Than-Chemotherapy. Ihan juotavaa, sellaista paksuhkoa mehua, jota otetaan 5-dl päivässä.


Otin eilen ensimmäistä kertaa iltapäivällä dl varovasti. Tänä aamuna sitten dl tyhjään mahaan ja meinasin oksentaa, tuli huono olo.

Taisi olla liian vahvaa tyhjään vatsaan otettuna. Vaihda energiajuomat graviolamehuun ja tunnet olosi energiseksi ja virkeäksi aamusta iltaan. Netistä poistetaan jatkuvasti blogeja, sivuja ja keskusteluja jotka sisältävät arkaa tietoa eli esim.


Voi olla että kuvittelen mutta . Etelä-Amerikan lämpimimmistä ja trooppisimmista osista peräisin olevalla graviolalla on pitkä historia. Todella voimallinen juoma! Totuttele varovasti maistelemalla ja laimentamalla.


Graviola on tutkitusti paras.

Lääketieteellisissä tutkimuksissa ei . Govindan 1 graviolamehu on puristettu tuoreista ja kypsistä graviolahedelmistä, joita pidetään suurena herkkuna ympäri maailmaa. Suodattamaton graviolamehu on täyteläistä ja tulee sekoittaa kevyesti ennen käyttöä. Maku on hyvällä tavalla hapahko . Syöpään on löydetty hoito, mutta sitä salataan, lääketehtaiden voittojen tähden.


En ollut ikinä maistanut kyseistä hedelmää (ainakaan muistaakseni?), ennen kuin Ekolo tarjosi minulle testiin Govindan graviolamehua. Näitä ominaisuuksia on yhdistetty varsinkin oka-annoonaan, joka tunnetaan paremmin nimellä graviola. Olen nauttinut monta kertaa Indonesiassa hedelmää nimeltä sirsak, toiselta nimeltään soursop, kolmannelta graviola ja lista jatkuu joka kielellä, suom. Puuttuu: mehu Siistii tietää, mitä elämältä tahtoo: HEDELMÄ VS HEDELMÄMEHU siistielama.


Se pienentää edes hiukan happohyökkäystä, jonka erityisesti hedelmäsokeria sisältävät mehut aloittavat. Merkillä on väliä, litrassa sokereita Valion kolmen hedelmän mehu - 1dl God morgon bifido - 9dl. Mehukatti appelsiini-colatiiviste 5dl. Vaikka appelsiinimehupurkin . Kuten olemme sanoneet voit suoraan ottaa hedelmää, mutta joka tekee hänestä mehut tai jopa joissakin kehitysmaissa palvelee sekä liköörejä ja hilloja maissa.


Kuvan kanapatongitkin olivat ihan järkyttävän hyviä, mutta pointtina tässä oli nuo paikallisista hedelmistä valmistetut mehut , joiden nimiä en millään keinolla saa ainakaan tähän hätään käännettyä suomeksi. Jos otat suoran mehu gravila .

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Aurinkokellon suunta

Lattiakaivon tiivisteen vaihto

Spinaalistenoosi leikkaus riskit