Silitettävä heijastinkalvo

Voidaan silityskiinnittää ja ommella. Täyttää Tanskan viranomaismääräykset. Silitä materiaalille, joka kestää silityksen. Tarjoamme laajan tuotevalikoiman verkossa. Juuri nyt hyvin ajankohtainen!


Lämmöllä kiinnittyvä CE-hyväksytty notkea heijastinkalvo. Vinkki: Kiinnitä ohuen kankaan molemmille puolille, saat 2-puoleisen . Laadukas 3M Scotchlite silitettävä heijastinkalvo. Ki-sign Hot Fix Silitettävät Efektiarkit. Upeilla efektiarkeilla koristelet vaatteesi ym tekstiilit helposti ja nopeasti. Efektiarkit silitetään käyttämällesi tekstiilille suositellulla lämpötilalla, jonka jälkeen tekstiili on myös pestävissä.


Tee näin: Leikkaa haluamasi kuvio saksilla tai askarteluveitsellä. Aseta kuvio siten , että kuviopuoli ja . Piirrä kuvan ääriviivat ja väritä kangastusseilla. Koristele Poster Hobby Marker-tusseilla. Tee heijastimeen reikä ( lävistäjällä tms.) ja vahvista se metallisirkalla. Silitettävä heijastinkalvo sekä tekstiili- ja Poster Hobby Marker- tussit.


Kiinnitä silittämällä vain materiaaliin, joka kestää silittämistä , esimerkiksi farkkuun tai puuvillaan. Kun olet kiinnittänyt heijastinkalvon kauttaaltaan kohteeseen, voit . ASKARTELU - katso alatuoteryhmät. Muut askartelutuotteet.


Silityskiinnittäessä poista ensin muovinen suojakalvo! Pohjana minulla näissä on keskipaksua askarteluhuopaa. Ja mustat osat olen piirtänyt Permanentti tussilla.


Musta nauha on myös Askartelukulmasta kuten myös renkaat. Helmet Tiimarin loppuunmyynnistä aikojen takaa. Heijastinkangas on silitettävää versiota. Tarvikkeet maksoivat alle 11€, joten sopivat . Kuvioiden koko suunnilleen × 10cm, vaihtulua on sentti pari suuntaansa kuviosta riippuen Toimitetaan kiinnitysvalmiina Ohjeet toimitetaan mukana HUOMIO että kuvissa kuvioiden päällä on suojakalvo, joka hieman muuttaa heijastimen kirkkautta. Suojakalvo poistetaan silityksen jälkeen ohjeiden mukaan.


Itseliimautuva heijastinkangas, itseliimautuva paikka, heijastinpaikka. Kuvahaun tulos haulle silitettävä heijastin. Riikinkukko- heijastin on kaunis kuin koru. Hauskoja askarteluhetkiä isoille ja pienille! Kangaskassi tai vanhat farkut muuttuvat todellisiksi katseenvangitsijoiksi kädenkäänteessä!


Sisältö: kalvo à 2x 2cm.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Aurinkokellon suunta

Lattiakaivon tiivisteen vaihto

Spinaalistenoosi leikkaus riskit