Red line seal saver kokemuksia

Netissä jotkut kehuvat tuota parhaaksi esim metsäkoneen hydraulivuotoihin. Noita öljyä tihkuvia vehkeitä olisi useampia Mersun 722. Toyotan jakovaihteiston kautta . Itsellä kokemusta red linen seal saver nimisestä aineesta, tosin lähinnä autopuolelta.


Ainakin ohjaustehostimen, moottorin ja automaattivaihteiston öljyvuodot ovat sillä loppuneet.

Varmaan noilla loppuu hydraulisjärjestelmänkin vuodot, mutta voi toki ottaa aikansa että aine kulkeutuu esim hydraulisylinteriin . Re: Itsepintainen öljyvuoto. Kokeile Red Line seal saver. Itsellä oli kakkos autossa reilu vuoto ,joka loppui täysin ! Redlinen sisältämät aineet lyhentävät mm katalysaattorin elinikää kuten redlinen sivuillakin lukee.


Lähinnä harraste ja kilpa-autoihin tuo soveltuu, en laittais tavalliseen . Onko kellään kokemuksia öljyyn seattavista lisäaineista, jotka notkistaisivat esim. Onko tällaisia aineita olemassakaan.

Red Lineltä löytyy seal saver niminen aine, kallista mutta purkki pitäs kestää todella pitkään kun annostus on pientä. Tasapainoilu autoharrastuksen ja . Kumi menettää ajan mittaan kimmoisuuttaan aiheuttaen tiivistevuotoja. Siis noita tököttejä myydään mm.


Jollain tuommoisella litkulla sitä voisi yrittää väliaikaisesti korjata. Kerätäänpäs tänne kokemuksia ja linkkejä ihmeitä tekevistä aineista. Tuli tämmöinen ProEngine Ultra vastaan. Melko tuuheat mainospuheet. Vanhois tois sijaisissa laitteis olen käyttänyt RED LINE SEAL SAVER öljyvuodon vähentäjää.


Ja se tuntunut jopa venttiilinkumeille antaneen uutta elämää sekä . Emäntä meni ja osti tommosen kipon :eek:. Ok muuten suht kunnossa mutta vuotaa moottoriöljyä :mad: jostain koneen ja laatikon suunnalta. Saakeli kun sinne ei näe mistä sitä mustaa kultaa tulee. Tekniikka on 2L sohc ja automaatti. Mistä mahtaa johtua X3:n öljyvuoto?


Imusarjan läpät on poistettu ja samalla vaihdettu imusarjan tiivisteet.

Lisäksi öljynvaihdon yhteydessä vaihdettiin öljynsuodattimen jalan tiiviste. Edelleen auto tiputtaa öljyä alleen erityisesti sillon kun moottori on ajettu normaaliin . Olen kuitenkin melko varma, että omega tuotemerkin. Mitään kokemuksia näistä ei kuitenkaan ole löytynyt! Seal saver , tämä oli redlinen.


Hinnat kuitenkin ihan normaalitasolla. Taidan laittaa Xadon lhm nesteet systeemiin kiertämään, tipalla seal saver litkua. Elvyttää tehokkaasti vanhat, kuivuneet ja kovettuneet kumitiivisteet. Ajan myötä kumi menettää kimmoisuuttaan, aiheuttaen tiivistevuotoja.


Polttoaineen lisäaineet diesel- ja bensiinimoottoreihin. Korkealuokkaiset pesevät ja dieselsuuttimia voitelevat aineet kannattaa käyttää tankissa . Mulla jakopäänhihnan vaihtoon olis vielä runsaasti aikaa,eli n. Onko näistä öljyvuodon tiivistysaineista mitään hyötyä ? Red Line oljyt ovat sekoituskelpoisia keskenään, sekä muiden synteettisten ja mineraaliöljyjen kanssa. Red Line lisäaineet edustavat samaa tinkimätöntä linjaa - jokainen tuote edustaa alansa parasta ja viimeisimpää osaamista, ja on mahdollisimman tiivistetyssä. Mulle sanoi eräs huoltomies, joka noiden dieseleiden kanssa pelaa, että 2-T öljyä pari desiä pieneen määrään polttoainetta, sitte jonki verran ajoa ja sen jälkeen tankki täyteen.


Saman hlön neuvo oli Forten tuotteiden kanssa, että se purkki (2ml?) muutamaan litraan dieseliä, ajoa ja sitte tankki täyteen. Yhteensopiva synteettisten ja mineraaliöljyjen kanssa. Ei sisällä terveydelle vaarallisia ftalaatteja. Annostus: öljytilavuudesta .

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Aurinkokellon suunta

Lattiakaivon tiivisteen vaihto

Spinaalistenoosi leikkaus riskit