Koiratarhat käytetyt

Vanneteräs kiertää koko rungon. Kaikkiin hintoihin lisätään toimituskulut jotka sisältävät kotiinkuljetuksen. Toimituksesta huolehtii Posti. Klikkaa kuvat suuremmaksi!


Esittelykäytöstä messuilta. Asiakas maksaa ja hommaa rahdin tai nouto meiltä suoraan. Tässä on koiratarhamitoituksen suunnittelmiseksi eri koiratarhavariaatioita.


Tuotteiden mukana on esillä koiratarhan mitat, hinnat, minkä kokoiselle ja kuinka monelle koiralle se on sopiva. Huomaathan, että ovielementti on samankokoinen seinäelementtien kanssa ja sen voi laittaa mihin kohtaan . Kokoa juuri sinun käyttötarpeitasi vastaava koiratarha tai valitse valmis, koirankoppia unohtamatta! Koirankopit ja koiratarhat.


Myydään koiratarhaelementit 2x2m. Galvanoidut maalattu vihreäksi. Kuin uudet olleet sisäkäytössä. Mitat: K:L:P:Uutta vastaava 120e. Emo voi olla niin huonossa kunnossa että myyjä ei halua sitä esitellä.


Pentutehtailijat käyttävät samaa narttua jatkuvasti pentujen tekemiseen. Tämä on nartulle todella stressaavaa. Usein tehtaana käytetyt nartut kuolevat ennenaikaisesti stressiin. Jos et näe emoa et voi tietää onko narttu toiminut mahdollisesti tehtaana. Helposti kasattavat kotarhaelementit ja pentukehät.


Kuumasinkityt, korkeat tai kalteritarhat - valitse koirallesi sopivin tarha ja tilaa! Tarha on elementtirakenteinen. Kokoaminen tapahtuu ruuviliitoksin joko maapohjalle aluslankkujen tai harkkojen päälle. Rakenne mahdollistaa tarhan laajentamisen tai purkamisen myös jälkikäteen. Elementit on valmistettu hitsaten ja pintakäsittelynä on kuumasinkitys.


Molemmat häkit ostettu MustiMirristä uutena ja käytetty kerran, Häkit ovat hyvässä kunnossa. Vain kerran käytetty siisti IATAn hyväksymä lentoboxi koiralle, mitat pit. Laadukkaat koiratarhat tarhaelementeistä Terholan Metallilta. Jotta takuu olisi voimassa koiratarha elementit pitää asentaessa nostaa maasta. Käytetyt koiratarhaelementit.


Jepo koiratarhassa , käytetty yli vuoden kokemuksella. Aitaverkot helposti netistä. Kauttamme saat laadukkaat aitaverkot niin piha-aitaan, teollisuusaitaan, koiratarhaan kuin lammasaitaukseenkin. Valikoimastamme löydät myös kanaverkot ja rappausverkot, joita myös katiskaverkkoina .

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Aurinkokellon suunta

Lattiakaivon tiivisteen vaihto

Spinaalistenoosi leikkaus riskit